Mladi Zadranin, od kojeg se očekuju najveća postignuća i koji je do sada svojim pjesmama i nastupima uzburkao hrvatsku scenu, Jure Brkljača pripremio je novu glazbenu poslasticu.

Pjesma i spot, jednostavnog i upečatljivog naziva "Lipa", nastavak su suradnje s Miroslavom Rusom te ponovni zajednički "izlet" u mediteranski zvuk i glazbeni ugođaj.

Jure je s Miroslavom Rusom prvu suradnju ostvario na Dori pjesmom "Ne postojim kad nisi tu" s kojom je ostvario zapažen uspjeh.

- Preslušavajući zajedno Rusove instrumentale, ova mi je skladba odmah ušla u uho. Bila je to ljubav na prvo slušanje. Mislim da je ovo jedna od pjesama, koja će obilježiti moj prvi album, a u tekstu se svatko može pronaći. Uživajte, kao što i mi uživali, dok smo je stvarali, kazao je Jure.

Slušajući "Lipu" ponovno se nameće zaključak kako su Jure i Rus, željeli pjesmu, koja će trajati duže od uobičajenog instant roka trajanja.

- Nakon snimanja odlučio sam mladom Zadraninu pokazati kvart u kojem sam odrastao. I baš u trenutku kada smo ulazili na staro dvorište zasvirao instrumental pjesme o kojoj pričamo. Jure mi je rekao, da mu je pjesma prelijepa i da bi je volio pjevati. Ja sam trenutačno zaustavio automobil i pred njim napisao tekst za pjesmu, istaknuo je Rus.

Poslušajte "Lipu"!


View on YouTube