Večeras se na terasi Kulta i Dišpeta održava još jedan koncert za domaću publiku - legendarni Bibinjac Ivica Sikirić - Ićo ponovno se vraća u svoju zadarsku Varoš. Ondje će od 22 sata pjevati svoje najpoznatije hitove: "Riva zadarska", "Postelja od ruža", "Najlipša si" i mnoge druge. 

U Hedonist Dining & Hangoutu saznajte kako zvuči mandolina u najpoznatijm svjetskim i domaćim hitovima. Ako se propustili gostovanje talentiranog dvojca iz Šibenika, ovoga vikenda nemojte učiniti istu grešku jer ove subote u goste ponovo dolaze Acoustic duo Sanja Vrančić i Tomislav Bakmaz.

Deja Brew će večeras ugostiti zadarski bend Seven and Counting koji će ondje biti od 21:30 sati, dok u GUMU dolazi Silente, dubrovački bend koji je od početka karijere 2013. godine održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja, uključujući i hrvatsku diskografsku nagradu Porin. 

Atmosferu svima poznatog Berekina ovaj će vikend dizati Fini dečki, dok se za naredne vikende najavljuju: Mediteran, Svirci noći, Bosutski bećari, Festivo band... Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Restoran Roko za subotu priprema poseban menu, a od 20 sati goste će zabavljati Balboa acoustic. Na #harbortime Dinner&Dancing zabavama ovaj će petak gostovati Jet Set, a u subotu Trio Spectar! Ulaz je slobodan, a glazba uživo počinje u 19 sati.

Ugodan vikend!