Spektakularan koncert koji su Zadrani dugo čekali konačno je došao na red - zvijezda i velika ikona hrvatske glazbe dolazi nam u Varoš na terasu Dišpeta i Kulta. U petak od 22 sata ondje poslušajte najveće hitove Indire koji su obilježili jednu veliku karijeru. Rezervirajte svoj stol na vrijeme! I danas je u Wine Baru Dišpet zabava zagarantirana - DJ Ito ondje vrti najbolje domaće hitove.

Nakon male pauze, Backstage bar nastavlja sa stalnim svirkama u zimskoj sezoni. U petak od 21 sat gostuju NoA & FUNKBLASTERS-i. Oni će nas zabavljati sa hitovima funk legendi poput Dina Dvornika, a ekipa Backstagea potruditi će se da zadovolji vaša osjetila craft pivama i grickalicama!

Iz Opere vas pozivaju da ovoga petka s njima poletite u novi FLYDAY s najvećim spektrom mash-up glazbe, a u subotu da im se pridružite na već drugoj Bliss suboti koja će biti popraćena vašom omiljenom glazbom. Svarog za Halloween sprema standardno odličan tulum uz posebnu Halloween ponudu pića, nagrade za najbolje Joker maske i sve to uz naj plesni mix u njihovom điru. 

U GUMU se ovog četvrtka vraća blues, a donosi ga Combo Band. Combo Band za početak sviruckanja rock and rolla i bluesa navodi godinu 1987. Prvu svirku izveli su u tadašnjem Studentskom klubu godinu kasnije sa repertoarom lman Brothers Banda, Claptona i B. B. Kinga. Odlična atmosfera je uključena, a ulaz slobodan! Za glazbu u Indie-ju za večerašnji Halloween party bit će zadužen Señor Gato.

U Berekinu se nastavlja niz odličnih vikenda s najboljom zabavom - i to uz subotnje gostovanje Festivo Benda. U Harbor Cookhouse&Club dolazi Acoustiuc Zoom (petak) i Elena Stella (subota)! Restoran Roko otvara zimsku sezonu večera i live glazbe ove subote od 19:30 uz bend Privatna praksa. Očekuje vas glazba uz vrhunsko društvo i poseban menu. 

Ugodan vikend!