U Hedonist Dining&Hangout ove subote u goste po prvi puta dolazi Acoustic duo Sanja Vrančić i Tomislav Bakmaz.

Sanja je nagrađivani virtuoz mandoline, broj jedan u Hrvatskoj, s diplomom iz Padove. Surađivala je sa svim istaknutim hrvatskim glazbenicima od Gibonnija, Belana, Arsena Dedića, Massima i dr., a najbolje ćete ju znati po njenoj posljednjoj suradnji s Tončijem Huljićem i grupom Madre Badessa. Tomislav Bakmaz, bivši je profesionalni košarkaš, član nekada uspješne klape Godimenti, gitarist specificnog vokala. Ovaj zanimljivi Acoustic duo svojim zanimljivim vokalno-instrumentalnim spojem provesti će vas kroz bogat opus glazbe, kako domaće tako i strane. 

Varoš je spremna za još jedan spektakularan i nezaboravan koncert, jer Željko Krušlin Kruška i Latino grupa dolaze u Zadar! Najveći hitovi ove popularne grupe razgaliti će mnoga srca i razveseliti brojne obožavatelje. "Divno je biti nekome nešto", "Gdje je ljubav tu si ti", "Kad bi tvoji jastuci" i mnoge druge hitove poslušajte večeras na terasi Dišpeta i Kulta. 

U Deja Brew Pubu večeras od 21:30 imate priliku poslušati Marka Osmanovića i Dinka Likara. Ovaj duo zabavit će vas orginalnim repertoarom, energijom i virtuoznošću muziciranja. The Rolling Stones, Eagels, Bon Jovi, Queen, Dire Straits te Bijelo dugme, Divlje jagode i Atomsko sklonište i naravno Cota G4 samo su neki od izvođača čije ćete hitove imati prilike slušati u izvedbi ovog dvojca. 

U Svarogu ovaj se petak pleše na najboljem rnb mash upu, a priprema se i super plesni tulum za Halloween gdje će se nagrađivati najbolje maske! Opera Club priprema novi subotnji program koji počinje ovog vikenda uz kralja mash-up glazbe - Jaxtasy-ja! Ekipa Berekina najavljuje obilje zabave jer će njihove posjetitelje zabavljati tamburaški sastavi Korak (petak) i Begeš (subota). U Harboru u petak gostuje Trio Spectar, a u subotu zadarski Zoom. Ulaz je slobodan, a glazba uživo počinje od 19 sati.

Ugodan vikend!