Dišpet bar vraća se se u jesenski đir po gradu. Veliki gospodin i miljenik domaće publike, Zoran Jelenković, ponovo će pjevati na svojoj omiljenoj terasi Dišpeta i Kulta. Zatvorena terasa i najveći hitovi jedne legende dovoljan su poziv na veliku feštu. Zoran pjeva u petak od 22 sata, a nakon njega DJ ITO rastura totalni trash u Wine baru. 

Lounge&Bar Ledana donosi "Black Friday Night" s DJ Adamom, dok se u Svarogu pleše uz najbolji r`n`b na "Mad Mad Friday-u"! U Podroom se večeras dolazi predstaviti Seka Aleksić koja će tamo gostovati od 22 sata. Opera Club Zadar za petak priprema "Chasin` Friday" zabavu gdje će se puštati r`n`b i trap, a za subotu "Lust" sa mash-upom!

Nakon dugo vremena vraća nam se ekipa uz koju ćete rado zapjevati jedan od mnogih bezvremenskih hitova. ART DUO zabavljat će vas ove subote od 20:30 sati u Hedonist Dining & Hangoutu!  U Deja Brew Pubu, isto u subotu, nastupaju karizmatični duo Šana&Sina, a sa sobom donose pregršt dobre glazbe i pozitivne energije.

Isti dan od 21 sat u Nigdjezemskoj nastupaju Agregati, Rulesi i Ankora. Vrata se otvaraju u 22, a bendovi počinju svirati od 23 sata. Prije svirke s početkom u 21 sat će se u prostorijama Menze, iza Nigdjezemske, održati besplatna večera. 

Večeri u Harbor Cookhouse&Clubu u petak će uljepšati Trio Spectar, a u subotu Ivana&Acoustic Beat. Ulaz je slobodan, a glazba uživo počinje oba dana u 19 sati. Subotnju večer možete provesti i u restoranu Congo pizza/pasta uz Damira Sutlovića na klavijaturi i Franu Bubičića na gitari.

Ugodan vikend!