Zadar, 20. rujna 2019. - Dane provedene u kupaćem kostimu polako zamjenjuju kombinacije s košuljama, trapericama i balonerima. Jesen donosi zelenu, crvenu i crnu boju, hrabrije uzorke i kožne modne dodatke u naše ormare. Nove jesenske kolekcije čekaju vas u shopping centru Supernova Zadar u više od 100 trgovina domaćih i stranih brendova.

Hladniji dani nezamislivi su bez toplih, ugodnih i trendi muških i ženskih jakni koje će vas štititi od bure. Pronađite ih u trgovini Tom Tailor koja u svojoj fantastičnoj ponudi nudi tamnoplavu mušku jaknu koja se odlično uklapa u casual, sportski, ali i elegantni stil svakog muškarca. Pripadnice ljepšeg spola grijat će dugačka Tom Tailor jakna uz koju će svaka kombinacija dobiti novi sjaj.

Zasjajte uz odlične Parfois torbe u koje vam stanu sve sitnice za obavljanje svakodnevnih i poslovnih obaveza. Ljubiteljice kvalitetnih velikih torbi oduševit će ponuda boja i uzoraka, ali i modela. Istaknite se crvenim kožnim ruksakom ili klasičnom crnom torbom koja će pristajati svakoj prilici.