Ovotjedni pregled započinjemo sa zabavom koja ispraća zadarsko ljeto, Varoškom feštom! Vrhunski pjevač dalmatinske pisme, Marko Škugor, po prvi puta nastupit će u zadarskom Varošu, a uz Klapu Puntamika priredit će večer za pamćenje. Od 20:00 Zadrani će se družiti uz gregadu, marinirane inćune i sir koje sprema zadarski chef Renato Kraljev. Na fešti će biti i živuća legenda Varoši Venci Jurin kao i Berto Piasevoli, pa svratite do njih na fetu pršuta i porciju ćakule!

Lounge&bar Ledana priprema poseban party nazvan po današnjem datumu, petku 13. Na njemu će vam glazbu puštati DJ Adam. S početkom u 21:30 sati posjetiteljima Deja Brew Puba pjevat će Šana & Sina.

U Opera Clubu ovog petka na Primatt zabavi puštat će se hip-hop, rnb i trap, a na subotnjoj LUST zabavi posjetitelji će uživati u mash upu! Večeras će se odvijati i Ladies Night u IQ baru - sve pripadnice ljepšeg spola domaćini će počastiti pićem dobrodošlice.

Iz Hedonista vas pozivaju da uz njih uživate u babljem ljetu i odličnoj glazbi uživo. Petak rezervirajte za bend Kate i Moko, koji vam donose širok spektar glazbe, dok će vam subotnju večer uljepšati svima poznati BORGO - guitars duo. Na poznatim dinner&dancing zabavama u Harboru publiku će u petak rasplesati Trio Spectar, a u subotu Shine Band!

Ugodan vikend!