Nakon kratke pauze u Dišpetu se vraćaju dobrim starim navikama i varoškim fešticama. Ovu subotu na terasu Dišpeta i Kulta dolazi uvijek zabavni i originalni Mjesni Odbor. Šoltanski reggae/funk sastav oduševit će nas izvedbama svojih hitova. 

Konoba Stomorica i OX - Meet and Eat spremni su za četvrtu po redu Varošku noć uz dobru hranu i glazbu uživo! Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! 

Hype bar ovog petka na "LOVE POP" zabavi vrti najpopularnije domaće i strane stvari u režiji iskusnog DJ Toma koji je na sceni već tri desetljeća. U Podroomu će vas u petak zabavljati Resident DJ, a u subotu vas očekuje "Podroom Balkan Night vol. 3". U Operi će se na "Primatt" zabavi puštati hip-hop, rnb i trap, a subotu provedite na LUST partyju s mash up-om.

Godine prolaze, hitovi ostaju. Večeras vas IQ bar podsjeća na najveće hrvatske glazbene hitove na "bokunu treša"!

Ovog vikenda budite dio craft priče petog Zadar Craft Beer Festivala te uz vrhunska piva i gastronomske poslastice uživajte u odličnim koncertima: u petak sviraju Kojoti, a u subotu Pips, Chips & Viudeoclipsi i Gatuzo  uz nastup Resident DJ-a! Ondje na jednom mjestu imate priliku kušati preko 90 vrsta zanatskih piva od preko 20 domaćih micro pivovara!

Subotu možete provesti i uz glazbenu večer u restoranu Congo pizza/pasta uz Damira Sutlovića na klavijaturama i Franu Bubičića na gitari. 

Ugodan vikend!