Unatoč lošim prognozama posjećenosti koncerta kao i jučerašnjoj potvrdi direktora Denisa Karlovića da prihod od ulaznica neće pokriti trošak dolaska Rite Ore, iz Sportskog centra Višnjik danas javljaju kako zbog povećanog interesa za ulaznicama otvaraju dodatno prodajno mjesto. 

U četvrtak od 10 do 20 sati i petak, 30. kolovoza od 10 do 17 sati ulaznice će se moći kupiti i u Turističkom informativnom centru (Jurja Barakovića 5). 

FAN PIT ulaznice rasprodane su, a mjesta preostalih u VIP sektoru svega je nekoliko i to po cijeni od 450 kuna (u cijenu VIP ulaznice uključeno je piće i finger food u VIP salonu). Svi koji žele biti dio jednog od najboljih koncerata ove godine u Hrvatskoj još imaju mogućnost kupiti regularne ulaznice (pristup na parter/stajanje, kao i na tribine/slobodno sjedenje) i to po cijeni od 250 kuna. Ulaznice je i dalje moguće kupiti online putem www.ticketshop.hr kao i na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Ulaznice se mogu kupiti i na blagajni Športskog centra Višnjik od 14 do 20 sati. Obzirom da interes za ulaznicama vlada u svim dijelovima Hrvatske, zbog lakšeg i sigurnijeg prijevoza za sve zainteresirane u ponudi su i paketi ulaznica s prijevozom, koji su dostupni na svikoncerti.eu i www.ticketshop.hr, javljaju organizatori. 

Iz Višnjika ističu kako je gotovo sve spremno za veliki koncert. Pripreme se privode kraju, a svega nekoliko detalja ostalo je kako bi doživljaj svih posjetitelja u petak bio potpun. Za samo dva dana ova svjetska zvijezda i jedna od najpopularnijih pop pjevačica današnjice zabavit će i rasplesati tisuće fanove u dvorani „Krešimir Ćosić" svojim hitovima koji se redovite nalaze u samom vrhu top ljestvica, poručuju organizatori. 

Rita Ora vlasnica je svjetski poznatih hitova Let You Love Me, Anywhere, Your Song te brojnih drugih koji će uskoro odzvanjati i u Hrvatskoj, a u svoju turneju povodom promocije albuma Phoenix uz najveće svjetske metropole poput Londona, Pariza, Milana i dr. gdje je redom punila dvorane, uvrstila je i Zadar. Kao predizvođačice nastupit će Franka Batelić i Domenica te svojim hitovima zagrijati publiku za spektakl koji priprema britanska pop zvijezda.

Koncert počinje u 20 sati, a iz ŠC Višnjik poručuju kako će vrata za posjetitelje biti otvorena od 18 sati.