Društvo Stanaraca Zadar poziva vas u četvrtak na tradicionalnu feštu "Kraljice mira" na kojoj će posjetitelje zabavljati poznati hrvatski rock sastav Psihomodo pop.

Program je već započeo 16. kolovoza sa ženskim turnirom u boćama. Stanarske Kapulice osvojile su zlato, srebrne su Casele sa Stanova, dok je broncu osvojila Relax ekipa. U tijeku je muški turnir u boćanju - sutra s početkom u 18 sati na rasporedu je finale nakon kojeg slijedi podjela medalja.

U srijedu su na rasporedu i revijalni nogometni susreti. Stanovi i Bili brig odmjerit će snage od 18:30 sati, poglavarstvo i liječnici u 19:30 sati, a MNK Stanovi i MNK Kontra u 21 sat. U 19:30 sati u staroj školi (mjesna zajednica) otvorit će se izložba "Linijska plovidba" fotografa Borisa Kačana. Sat vremena kasnije u dvorištu OŠ Stanovi djeca će moći uživati u predstavi "PINOCCHIO" Teatra Dragon.

U četvrtak, na sam blagdan Kraljice mira, kroz Stanove će proći budnica uz Gradsku glazbu. Središnji dio programa, fešta uz Psihomodo pop i predgrupu Hot Staff, počinje na školskom igralištu u 21 sat.