Još jedan veliki koncert na otvorenoj terasi Dišpeta & Kulta ovog je puta koncert Jasmina Stavrosa.

Nakon prošlog vikenda i odgođenog koncerta radi vremenskih neprilika ovaj petak zabava se vraća sa stilom, a Stavrosovi hitovi pjevat će se sa velikim guštom danas od 22 sata! U Backstage Bar u 21:30 dolaze Acoustic Eclectic: četvorka koja će izvoditi obrade stranih hitova različitih žanrova u akustičnoj unplugged verziji. Članovi acoustic sastava su: Nina Bencun-Kalac (lead vokal), Ivan Vihar (gitara), Renato Krizman (gitara, bas, klavijatura) i Gloria Krizman (vokal).

Za današnju večer lounge&bar Ledana priprema jedinstveno iskustvo s DJ Caroline i zvukovima violine, dok u Svarog Bar dolaze DJ Prema i DJ Em Bee! 

U Opera Club u subotu od 23 sata s vama će biti Saša Radosavljević, pod glazbenim imenom GroovyMan koji sa sobom nosi karijeru preplavljenu gostovanjima i suradnjama s najvećim DJ-ima na svjetskoj sceni. Saša je dugogodišnjim radom, nastupima na brojnim festivalima, osnivanjem dua i konačnom solo karijerom - izgradio vlastiti osebujan stil kojim publiku dovodi do pozitivnog ludila. Groovyman trenutno surađuje i s izdavačkom kućom SoSure Music iz Londona, a "Be Good", "Desire" i "Lift Me Up featuring Jamie George" su samo neka od izdanja uz koja ćete uživati u Operi. Njegovi setovi su kombinacija senzualnog zvuka i funky groova.

U IQ Bar danas dođite na "bokun treša" i zaplešite na najveće hrvatske glazbene hitove od 21 sat! U isto vrijeme na morskim orguljama će se odvijati koncert Tria Raiza kojeg čine tri vrhunska glazbenika. Umjetnici su to koji dolaze iz tri različite brazilske regije - Sao Paolo, Rio de Janeiro i Minas Gervais. U svom izričaju sublimiraju različite brazilske pravce - bossa nova, samba, freva, MBP, a nastupaju godinama na renomiranim svjetskim festivalima poput Noth Sea Jazz Festivala i Jazz a Vienne te donose dašak Brazila na Mediteran. Atmosferu Deja Brew Puba ove subote ponovno će uljepšati RubiRoja - sestre blizanke, pjevačice i gitaristice koje se već 10 godina aktivno bave glazbom i sviraju velik broj žanrova: klasični rock, pop, latino-jazz, funk, blues i country.

Na glazbenim večerima ljetne terase restorana Congo pizza/pasta u petak uživajte uz Helenu Hunčagu i Edina Tahirovića, a u subotu uz Mateju Miočić na saksofonu i Hrvoja Marcelića na gitari. U svima poznatom Berekinu u petak nastupa zadarska klapa Munita, a u subotu tamburaški sastav Korak! Na dinner&dancing večerima u Harbor Cookhouse&Clubu u subotu gostuje Trio Spectar, a u nedjelju Shine Band. 

Ugodan vikend!