Ove subote 3. kolovoza s početkom u 22 sata Petar Grašo dolazi na bazen Iliriju u Biograd na Moru. Megahitovi kao što su Moje zlato, Ako te pitaju, Voli me, samo su neki koje ćete imati priliku čuti.

Osim novih singlova Grašo za vas sprema i vremeplov emocija uz starije hitove 92, Ko nam brani, Volim i postojim, Još uvik slipo virujem i mnoge druge.
Grašo je lani svojim hitovima poharao top-ljestvice: dobitnik Zlatnog Studija proglašen je za najemitiranijeg muškog izvođača godine, a njegova pjesma "Ako te pitaju" službeno je bila pjesma 2018. te Deezer singl lanjske godine.

Simpatičnog Splićanina publika toliko obožava da se može reći kako Hrvatskom, a posljednje dane i Biogradom, vlada prava Grašomanija. Grašo je dobrodošao gdje god se pojavi, a biogradska publika ne krije svoje uzbuđenje oko ovog koncertnog spektakla. Ulaznica još uvijek ima u prodaji, a VIP ulaznice su skoro rasprodane.

Ulaznice po cijeni od 100 kn su još uvijek dostupne na prodajnim mjestima: Arsenal Zadar, agencija Ilirija Travel, recepcije hotela Ilirija, Kornati, Adriatic, Marine Kornati i kamp parka Soline, te online preko Eventim hr. te na Eventim prodajnim mjestima.

VIP ulaznice po cijeni od 150 kn je ostalo jako malo, te ih možete kupiti u Arsenalu u Zadru ili u agenciji Ilirija Travel u Biogradu na Moru.

Požurite, vrijeme ističe kao i broj ulaznica koji je ograničen!

Sve upite oko VIP ulaznica molimo slati na  [email protected]  ili telefonski na  099 210 3309.