Na terasu Dišpeta i Kulta dolazi pravo ljetno osvježenje. Grupa Colonia pjevat će na još jednoj velikoj feštici petkom u zadarskoj Varoši, a svevremenski hitovi garantiraju posjetiteljima vrhunsku zabavu i veliki party od 22 sata! Petak u Svarogu rezerviran je za Salsu od 21 sat do ponoći, a nakon toga uslijedit će afterparty ne kojem će vas rasplesati r`n`b, hip hop i reggaeton hitovi.

U IQ baru u 21:00 sat zapjevajte s Racom i Roletom najveće hrvatske glazbene hitove, a u subotu od 22:00 do 3:00 dođite uživati u zvukovima poznatih pjesama u posebnoj izvedbi izvedbi DJ-a uz originalne zvukove violine i saksofona. From worldwide to your town dolazi band Tight Chaos! Tight Chaos spaja komercijalnu glazbu sa zvukom funk-a, reggae-a, elektronske glazbe, rnb-a i ostalih žanrova uz žive instrumente i mastera ceremonije koji će podignuti atmosferu do usijanja. U Deja Brew Pub u petak dolazi Tomislav Šanić sa svojim akustičnim obradama od 22 sata.

U Backstage baru održat će se koncert grupe Dreamtime. Dreamtime predstavljaju kreativni svijet glazbe i maštanja. Kroz ovo malo putovanje u svijet snova provest će vas Nino Nimac i Danijela Prpić (gitara i vokal), zajedno s Antom Antićem na perkusijama. Njihov stil može se najjednostavnije opisati kao zajednička energija koja se događa u trenutku pa gotovo sve obrade poznatih pjesama, bilo da se radi o jazzu, popu ili nečem trećem uvijek zvuče malo drugačije i nekako njihovo. Tamo su od 21:30!

Novootvorena Opera u petak će na Primattu puštati r`n`b, trap i hip-hop, a u subotu na Vanguardu house, r`n`b i pop. Svoje mjesto rezervirajte na vrijeme, a sljedećeg tjedna ne propustite svjetski poznatog Mark Knighta!

U Hedonist Dining & Hangout stižu četiri ptičice kako će vam uljepšati subotnju večer. Ne propustite odličnu svirku vrhunskih glazbenika Four Little Birds, dobro poznatih zadarskoj javnosti, koji vam donose najpoznatije svjetske, ali i domaće hitove. U Harbor Coockhouse&Clubu u petak pjevat će Ivana & Acoustic Beat, a u subotu Shine band! Ulaz je slobodan, a svirka uživo počinje oba dana u 19 sati. Ovu subotu možete provesti i na ljetnoj terasi restorana Congo pizza/pasta uz Mateju Miočić na saksofonu i Hrvoja Marcelića na gitari.

Ugodan vikend!