Još uvijek nije donesena odluka o tome hoće li Rita Ora nastupiti na otvorenom ili u Dvorani Krešimira Ćosića, iako se web stranice koje prate koncerte svjetskih zvijezda, pa i sama stranica Rite Ore, klade na - dvoranu.

U popisu koncerata koji joj slijede, na stranici Rite Ore navodi se - AUG 30, Krešimir Ćosić Hall, Zadar, Croatia. Slično je i s drugim portalima, no Denis Karlović, direktor ŠC Višnjik, kaže kako se konačna odluka neće donijeti još dva-tri tjedna.

- Pričekat ćemo dok ne vidimo kakva će biti vremenska prognoza za taj dan. Do sada smo napravili veliki dio oko organizacije, razradili varijante za koncert na otvorenom i koncert u dvorani, pa s te strane neće biti problema. Srećom imamo uvjete za jedno i drugo, kaže Karlović.

Organizacija koncerta u dvorani bila bi jednostavnija i jeftinija, ali nosi i manje prihode. Po sadašnjim cijenama, uz sve prodane ulaznice (do 9 tisuća) zaradilo bi se najviše 2 milijuna kuna s PDV-om, a procijenjeni trošak Orinog gostovanja je 3 milijuna kuna. Na Open Air koncertu rastu neki troškovi, ali i broj ulaznica, kojih bi se moglo prodati 15 do 16 tisuća. Opet, sve ovisi i o interesu publike - ako bude slab, manja će šteta biti održati ga u dvorani.

Osim mlađe publike iz Hrvatske i ponekih turista koji se ovdje zateču 30. kolovoza, na koncert bi mogao stići i priličan broj Ritinih fanova s rodnog Kosova. Tamošnji mediji ističu kako Rita Sahatçiu Ora dolazi u grad u koji je doselila arbanaška zajednica prije 500 godina, a koji je najbliži Kosovu od gradova u koje će doći promovirati svoj posljednji album.