Ekipa 057 medija prva je posjetila Opera Club čije otvorenje željno iščekuju brojni Zadrani. Unutrašnjost novog zadarskog kluba, kapaciteta za 700 ljudi, koji večeras otvara svoja vrata ističe se inovativnim dizajnom s kontrastima plave i narančaste boje, state of art rasvjetom i velikim šankom. Osim vrhunskih zvučnika, instaliran je i poseban video wall koji će stvarati atraktivnu klupsku atmosferu.

- U našem klubu će se puštati isključivo strana glazba, a ono što smo shvatili je da mash up podiže atmosferu na poseban način. Tako ćete u 20 minuta moći preletjeti kroz niz različitih glazbenih žanrova, bilo da ste ljubitelj housa, tech housa, popa, dancea, hip-hopa ili trapa. Ovdje nećete pola večeri čekati glazbu u kojoj najviše uživate - jer bit će svega, istaknuo je voditelj kluba Ivan Rendulić.

Jedan od potvrđenih gostovanja je Mark Knight, koji nam u Zadar dolazi 2. kolovoza, a bit će tu i tematskih partyja koji su već najavljeni na Facebooku Opere.

Klub će tijekom sezone biti otvoren sedam dana u tjednu, dok će izvan nje raditi vikendom. Cijene ulaznica u klub su 30 kuna za domaće goste i 50 kuna za strane goste. Gosti Opere ovdje će plesati od 23 sata do 6 ujutro. Dress code? Casual, ali ne sportski. Voditelj kluba istaknuo je i još jednom podsjeća kako u klub mogu ući samo punoljetne osobe.

- Drago nam je što konačno otvaramo svoja vrata u Zadru. Ovdje ljetujem već 12 godina i kad smo birali grad gdje ćemo otvoriti ovako nešto, znao sam da je Zadar pravo mjesto. Već imamo zadovoljnih Zadrana koji nas redovito posjećuju u Zagrebu, otkrio je Rendulić.

U našem razgovoru istaknuo je i kako će se kroz mjesec dana otvoriti bar koji će biti na više etaža i imati pogled na uvalu Jazine i zadarski most. Taj će bar imati odvojeni ulaz i predstavljati warm up prostor. Od 8 do 24 sata ovdje će se moći popiti kava, ali i piće s društvom prije izlaska.

Na fotografijama Krešimira Sorića možete vidjeti dio onog što vas od večeras očekuje!