Iz Svaroga vas pozivaju da ovoga petka s njima poletite na "Take a Flight" zabavi, i to uz najbolje rnb, hip-hop i reggaetton hitove! U Podroomu čeka vas "Podroomarenje petkom"s Resident DJ-em, a u subotu live Pink Panther band! Vrata kluba otvaraju se oba dana u 1 sat. U Ledani će se ovog petka održati "Double Party" s Mirror Man-om.

U petak će Backstage bar ugostiti Martina Bevacua iz Argentine, Juan Carlosa Márquez i Lucasa Bolo iz Venezuele, odnosno zanimljiv trio pod zajedničkim imenom La Vaina Swing. Svirat će nam na ugodnoj ljetnoj terasi gipsy swing, jazz, bosa novu i salsu. Dečki pjevaju i sviraju violinu, gitaru, klarinet, saksofon i flautu.
Od trenutka kada je bend osnovan 2016. godine nastupali su u više od 30 zemalja kao što su Argentina, Meksiko, Ekvador, Kolumbija, Peru, Venezuela, Njemačka, Španjolska i Italija, a danas su i u Zadru od 21 sat.

U subotu još jedna feštica u zadarskoj Varoši. Ovog puta zabavljat će vas Neno Belan na terasi Dišpeta & Kulta. Stojin na kantunu, Ponoćna zvona, Vino noći i mnogi drugi hitovi garniraju nam vrhunsku zabavu od 21:30! U Teatru će na koncertnom petku pjevati Ivica Sikirić Ićo, a u Hype-u održat će se "Hype it up" zabava.

Željni malo rock&rolla? Ukoliko je odgovor da, ove subote u Hedonist Dining & Hangoutu uživajte u dobroj spizi uz Jimmy Shakerse! U Harbor Cookhouse & Clubu u petak će pjevati Ivana & Acoustic Beat, a u subotu Pink Panther bend! Ove subote u Berekinu zabavljat će vas dečki iz tamburaškog sastava Begeš, a idućih tjedana dolaze Festivo bend, Svirci noći, klapa Munita, tamburaški sastav Korak... U restoranu Congo pizza/pasta u petak uživajte uz klavijature i gitaru, dok će u subotu nastupiti Mateja Miočić na saksofonu i Hrvoje Marcelić na gitari.

Ne zaboravite i na zajednički nastup koji imaju A.K.A Crescendo i Ardú u atrijupalače Cedulin. Ondje su večeras od 21 sat.

Ugodan vikend!