Od ponedjeljka, 1. srpnja u Parku prirode Vransko jezero otvara se adrenalinski park za djecu i odrasle, smješten nadomak info centra Crkvine u šumi pinija.
Testirajte svoju spretnost i doživite u jedinstenom krajoliku nezaboravnu avanturu. Hodanje po drvenim gljivama, visećim mostovima i mrežama, penjanje po umjetnoj stijeni te spušanje zipline-om probudit će pustolova u vama.
Iskusite adrenalinsko uzbuđenje u prirodi i posjetite nas radnim danima od 9:00 - 12:00 sati i od 16:00 - 21:00 sat te vikendom od 9:00 - 21:00 sati.
Postavljanje adrenalinskog parka sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji je dio projekta Revitalizacija i povezivanje atrakcija Parka prirode Vransko jezero.
Javna ustanova Park prirode Vransko jezero provodi navedeni projekt u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u okviru poziva „Promicanje održivog korištenja prirodne baštine u nacionalnim parkovima i parkovima prirode".
Svrha odnosno specifični cilj Projekta je povećanje privlačnosti i edukativnih sadržaja te uspostava boljeg upravljanja posjetiteljima u Parku prirode Vransko jezero.