Ovotjedni pregled počinjemo s lounge&bar Ledanom koja za vikend priprema zabave zanimljivih naziva: u petak vas čeka „Pirate party", u subotu „Police party", a cijelo vam vrijeme glazbu pušta DJ Meshi! U Svarogu, koji je od danas open air, očekuje vas salsa s DJ-em Jakovom, a nakon toga „Mad Mad" zabava s hip-hip, rnb i reggaeton hitovima. U subotnju vruću večer zabavlja vas D.J Em Bee!

U zadarskoj Varoši feštice petkom su krenule. Ovaj petak na terasu Dišpeta i Kulta u 21:30 dolazi nam dobro staro ime klapske pisme, klapa Iskon. Pjevači dalmatinskih šansona izvodit će svoje najveće hitove: Dobra večer prijatelji, Još ne mogu pristat volit, Samo me čvrsto stisni za ruku i mnoge druge.

U Nigdjezemskoj ovog petka nastupaju Punčke. Punčke su trio iz Vinkovca, Siska i Novske koji je u svojih 12 godina postojanja i pet izdanja pomiješao pop, punk, post punk i stoner rock koji je glasan, žestok i iskren. Nažalost, kod ovog sjajnog benda dolazi do dužeg predaha te je ovo njihov posljednji koncert u Nigdjezemskoj. Oproštajka počinje u 23 sata. U Deja Brew pubu svira Tomislav Šanić od 21:30.

U uvijek punom Berekinu ove subote nastupa Festivo band, a sljedeća dva (ljetna!) vikenda za vas nastupaju tamburaški sastav Korak i Fini dečki. Na dinner&dancing zabavama u Harboru večeras svira Trio spectar, a u subotu grupa Shine! Ulaz je slobodan, a svirka uživo počinje u 19 sati. Uživati možete u prvoj glazbenoj večeri na ljetnoj terasi restorana Congo uz obrade hitova koje će vam predstaviti Mateja Miočić na saksofonu i Hrvoje Marcelić  na gitari - i to uz proširenu gurmansku ponudu.

Ne propustite ni otvaranje KvART-a ´19 kojeg u petak otvara neponovljivi Svemirko! Dan kasnije, u subotu stiže nam J.R. August, jedan od najzapaženijih mladih hrvatskih kantautora, osebujan mladi umjetnik, skladatelj, kantautor i multiinstrumentalist koji je privukao pažnju kad ga je 2014. godine primijetio Coldplay. Prava poslastica na redu je u nedjelju, kada stiže Darko Rundek pojačan Jazz orkestrom HRT-a pod vodstvom vodećeg hrvatskog jazz dirigenta, Mirona Hausera.

Ugodan vikend!