Lounge&bar Ledana ovaj vikend otvara svoju ljetnu sezonu 2019! Zabava počinje s koncertom Vesne Pisarović s početkom u 22:30 sati. Nakon koncerta kreće party Candy Extravacanza! Očekuju vas plesačice u prekrasnim kostimima, performeri...

U subotu u Podroom po prvi put stiže Tanja Savić. Koncert počinje u ponoć. U Svarog baru u petak vas očekuje "Mad Mad Friday" s rnb i hip-hop plesnim hitovima, a u subotu The Boomtox.
Ovaj petak u zadarsku Varoš od 21:30 sat dolaze uvijek nam dragi gosti iz Splita, Diktatori koji sviraju najveće svjetske i domaće hitove. Pozdravimo dolazak ljeta i koncerte na otvorenoj terasi, pozivaju iz Dišpet bara. I u Deja Brew pubu u subotu navečer čeka vas glazba uživo - sa Šanom & Sinom, a traje od 21 sat do ponoći.

I večeras i sutra ne propustite odličnu zabavu u vašeg omiljenog Hedonist Dining & Hangouta! Na #casualfriday svira Ivana Sutlović acoustic, a na "hangoutsaturday" Magic Wish. Dođite i opustite se uz glazbu uživo, finu klopu i šarene koktele. U Berekinu za vas najveće hitove svira Buco band, a sljedećih vikenda čekaju vas tamburaški sastavi Fini dečki, Festivo band, Korak... U Harbor Cookhouse&Clubu na dinner&dancing zabavi u subotu navečer s početkom u 19 sati svira Jet Set band! U subotu u restoranu Congo pizza/pasta uživajte u proširenoj ponudi koja, uz napolitansku pizzu, sada uključuje i pašte, njoke, raviole i salate, uz obrade stranih hitova koje će vam predstaviti Helena Hunčaga i Edin Tahirović.

Ugodan vikend!