U Svarogu vrijeme je za latino petak! Pozivaju vas da zajedno zaplešete uz vruće ritmove salse, bachate, merenguea i reggaetona uz gosta DJ-a i plesača Jakov Krželja. Nakon toga čeka vas after party do sitnih jutarnji sati uz reggeaton, moombahton, latino, afro beats, RnB, hip-hop... Iz Podrooma najavljuju "Friday Night" sa Resident DJ-em Monroneom, a u subotu zabavlja vas Druga dimenzija live! Ulaz u klub je od 1 sat.

U petak puknuta ekipa vraća se u zadarsku Varoš. Riječ je o Kuzma i Shaka Zulu, dance-italo disco legende koje će ponovno zabavljati Zadrane na terasi Dišpeta i Kulta.

"U mojoj ulici", "Vozimo se vozimo", "Lito ide mala", "Di ćemo večeras", samo su neki od mnogih hitova ovog splitskog dua koji nam garantira party za pamćenje kao i mnogo puta do sada.

U Hedonist dining&hangoutu večeras uplovite u ljetni ritam s DJ-em Matom Kokicem. Probajte neko ukusno jelo iz novog menija, naručite šareni koktel i uljepšajte si petak! 

U subotu u restoranu Congo pizza/pasta uživajte u proširenoj ponudi koja, uz napolitansku pizzu, sada uključuje i pašte, noke, raviole i salate, uz obrade stranih hitova koje će vam predstaviti Mateja Miočić na saksofonu i Hrvoje Marcelić na gitari. U Berekinu ovaj vas vikend zabavljaju Svirci noći, a naredna tri lipanjska vikenda Fini dečki, Festivo band i tamburaški sastav Korak. U Harboru danas je poseban dan za vrhunsku zadarsku pismu. Od 19 sati čeka vas live Đani Maršan i klapa Munita! Sutra u isto vrijeme i na istom mjestu svira Shine band.

Ugodan vikend!