Lounge& bar Ledana ovoga petka priređuje #justdance party sa Dj Adamom. Također je na svojim Facebook stranicama najavila i otvorenje ljetne sezone u subotu, 1. lipnja uz open air koncert Vesne Pisarović i afterparty uz Candy Extravaganzu i Mirror Mana! I dok vas u Svarogu očekuje Space Jam party, iz Podrooma najavljuju klasično podroomarenje petkom (ulaz od 1 sat) i dugo najavljivani koncert Sandre Afrike za subotu.

U petak zadarska klapa Munita održati će svoj koncert u Varoši. Terasa Dišpeta i Kulta ponovno je centar dalmatinske pisme. Klapa Munita osnovana je i započela s radom u siječnju 2013. Klapa broji pet članova, što ujedno govori i o njenim glazbenim preferencijama - moglo bi ih se sažeti u tri riječi: izvornost, harmonija i ljubav. U kratko su vrijeme svog djelovanja ostvarili veliki broj nastupa, a svi su njeni članovi pjevači s višegodišnjim klapskim iskustvom u različitim drugim klapama. Koncert započinje u 21:30 sati!

Ovaj vikend možete provesti i u Hedonist Dining & Hangoutu uz odličnu glazbu uživo. U petak vas zabavljaju već dobro poznati BORGO - guitars duo i njihove izvedbe najboljih rock hitova, dok u subotu možete uživati u domaćim i stranim pjesmama ekipe iz Privatne prakse!

U Berekinu ove subote pridruži se Festivo bandu, a idućih vikenda očekuju vas Svirci noći, Fini dečki, tamburaški sastav Korak... Mjesta se brzo pune, požurite s rezervacijama. U Harboru na Dinner & Dancing zabavama ovaj petak očekujte Ivanu acoustic, a u subotu Zoom. Ulaz je slobodan, a zabava by #harbortime počinje u 19 sati. U subotu u restoranu Congo pizza/pasta provedite večer uz duo Shine. Iskoristite priliku za uživanje u obradama hitova uz proširenu ponudu koja, uz napolitansku pizzu, sada uključuje i pašte, njoke, raviole i salate.

Ugodan vikend!