Ove subote u toplom ambijentu konobe "Branimir" Nin održala se promocija video spota i pjesme "Mala" zadarske klape "Ad Hoc".

Iako je klapa "Ad Hoc" mlada klapa osnovana prije dvije godine koju je oformio tenor Edi Nadarević, svi njezini članovi itekako su poznati širem krugu poznavalaca dobre glazbe. To su tenor Duje Stanišić, Edi Nadarević, Mario Marić, bariton Ivan Travica, bas Filip Čizmin i Mate Stručić.

Tekst i glazbu za skladbu "Malena" potpisuje Duje Stanišić, a autor aranžmana je Tomislav Pehar. Video produkciju potpisuje SUPER35 STUDIO, a audio produkciju MUSIC 4 LIFE. Glazbeni producent je Tomislav Pehar, a vokalni aranžer Duje Stanišić. Za Mix&Mastering zaslužan je Saša Miočić. Na mandolini je Matej Mitrović, na trubi Dražen Habuš, a beatbox je Donat Mandić.

Uglavnom mlada ekipa potrudila se da se iznjedri još jedna glazbena "poslastica" iz našeg grada Zadra s nazivom "Mala". Video spot je sniman na zanimljivim lokacijama Općine Pakoštan.

"A zašto moja mala spava sama, a ponekad se pretvara u zmaja i kako se to maloj da evo skoro sviće zora, a njemu triba sna" poslušajte u nastavku.


View on YouTube