U lounge&bar Ledani ovog petka čeka vas mix stranih i novih hitova koje će vam puštati DJ Adam, a u subotu uživajte na zabavi sa posebnim gostom - Mr. Ginom! Iz Svaroga ponovno najavljuju latino petak i dašak Španjolske. Pozivaju da zajedno zaplešete uz vruće ritmove salse, bachate, merenguea i reggaetona sa gostom plesačem DJ-em Jakovom Krželjom. Na afterpartyju od 1 do 5 uživajte i dalje uz reggeaton, moombathon, latino, afro beats, rnb, hip-hop...

U Podroomu vas na "Friday night" zabavi i na "Podroomarenju subotom" čeka Resident DJ Petrus koji će začiniti atmosferu. Vrata kluba otvaraju se oba dana u 1 sat. Caffe bar Kult donosi veliki proljetni koncert Zorana Jelenkovića. Renomirani zadarski pjevač i zabavljač svih uzrasta ovog petka pjeva od 22 sata u zadarskoj Varoši! U novom ambijentu i preuređenom Kultu u subotu ambiciozni DJ Manroe puštat će vam odličnu glazbu od 21 sat.

Hedonist ima dobre najave za vikend!
DJ Mate Kokić mixat će samo funky ritam na starim vinyl pločama i uljepšati vam #vinylfriday, dok u subotu ekipa iz Privatne prakse, koja vas je posljednji put oduševila svojim izvedbama, ove subote ponovo donosi poznate strane hitove na #hangoutsaturday! U Berekinu ove subote zabavljaju Fini dečki, a za rezervaciju požurite jer se mjesta, kao i inače, brzo pune.

U Harbor Cookhouse & Clubu ovaj vikend za pjevaju Jet Set i Shine na njihovim Dinner&Dancing zabavama. Ulaz je slobodan, a pjesma uživo počinje u 19 sati.

Ugodan vikend!