U lounge&bar Ledani ovog petka čeka vas mix stranih i novih hitova koje će vam puštati DJ Adam, a u subotu uskršnja edicija partyja "Ice&Fire" sa gostom DJ Pncijem. U Svarogu za produženi vikend na "Mad Mad Friday" partyju glazbu će puštati DJ-evi Enero&Dizzy, a u subotu gostuje zagrebački DJ Em Bee! Sam Uskrs obilježit će se s "Easter in the Club" partyjem!
Večeras u Varoši, točnije caffe baru Kult možete čuti najveće hitove 90-tih, najotpjevanije pjesme hrvatske diskografije i vidjeti najveseliju ekipu za mikrofonima. Pjevat će grupa Magazin, a atmosferu će zagrijati DJ Angelo. Koncert počinje u 21 sat.

Dok vas danas u Podroomu čeka klasično #podroomarenje petkom, subotu će obilježiti popularna zabavljačica domaće scene Maja Šuput koja dolazi proslaviti Uskrs sa Zadranima!
O Maji ni ne trebamo puno govoriti, pjeva od svojih autorskih stvari do najvećih domaćih hitova današnjice, a sve to s ciljem da zabavi svoju vjernu publiku! Energična i vatrena Maja kreće s koncertom u 01:00, a vrata kluba se otvaraju ponoć! 

Jeste li željni ste dobrog, starog rock & rolla? Po prvi puta u Hedonist Dining & Hangoutu ovog petka poslušajte ekipu "Jimmy Shakersa" koji vam donose pravi rock & roll, blues i rockabilly hitove! Kontrabasist i pjevač James Craighead (Londončanin sa zadarskom adresom) radio je u BBC studiju, svirao koncerte u Royal Albert hall-u, Wembley stadionu i surađivao s mnogim poznatim glazbenicima! 

U Berekinu ovog Uskrsa najveće hitove za vas sviraju genijalci iz tamburaškog sastava Begeš i obećavaju najbolju zabavu u gradu. U subotu u restoranu Congo pizza&pasta uživajte u okusima napolitanske pizze uz obrade stranih hitova koje će predstaviti grupa Shine. Harbor Cookhouse&Club također je pripremio za vas uskršnji vikend pun iznenađenja: u petak će vas zabavljati Trio Spectar, u subotu Jukebox band, a u nedjelju na uskršnjoj večeri uživajte uz tradicionalni koncert klape Iskon!

Ugodan vikend!