Glavni akteri glazbeno-ljubavne priče koju viđamo ovih dana su glazbenici Marko Kutlić i Nela. Marko je Zagrepčanin koji je gostovao i na prošlogodišnjem zadarskom Adventu, gdje su Zadrani imali prilike poslušati njegove hitove "Srce se spasilo", "Usne tvoje", "Sam protiv svih" i "U kapi tvoje ljubavi". Prošlog je tjedna gostovao i na našem Radiju 057.

Svoj privatni život i ljubav s Nelom ne skriva, a nedavno su je pretočili u zajedničku pjesmu "U zagrljaju spašeni".

Nela i Marko već su poznati i priznati na sceni, a brojni gledatelji uživali su i u njihovim odličnim interpretacijama pjesama u sklopu poznatog televizijskog showa, HRT-ove A strane, a nova je skladba posebna i po tome što su se zajednički okušali i kao autori glazbe u ovoj priči.

Sam Marko priznaje kako ga pjesma, koju je napisao njegov dugogodišnji prijatelj Aleksandar Čubrilo, na prvu nije dojmila:

- Pokazao mi je pjesme od kojih me jedna oduševila, a druga, za koju je on tvrdio da je njegova najbolja, ostavila me ravnodušnim. Taj isti dan, još sam nekoliko puta pročitao pjesmu tražeći smisao i sebe u njoj. Pokušavao sam otkriti "što je pisac htio reći", ali nisam uspio. Od kada sam upoznao Nelu, pjesma "U zagrljaju spašeni" dobila je svoj pravi smisao i pronalazim se u svakoj riječi.

Uz Aleksandra Čubrila, autora teksta, produkciju i aranžman potpisuje provjereni glazbeni dvojac Igor Ivanović i Marko Vojvodić. Markova i Nelina glazbeno ljubavna priča, ispričana je i kroz video spot.

- Snimali smo na tajnoj lokaciji, u jednoj od najljepših vila u Istri. Redatelj spota Igor Ivanović, uz svog kolegu Davora Flama, osmislio je ideju za video, te na jedan poseban i filmski način prikazao našu priču, rekao je Marko.

Pogledajte spot!


View on YouTube