Počeo je prvi oproštajni tjedan Q bara! Nakon jučerašnje trash večeri sa Davorom Valčićem preostale su nam još tri, a danas, posljednji put u Q-baru koncert će održati PipsChips & Videoclips! Koncert počinje u 22:30 sati.

Prvu oproštajne subote Q bar donosi plesni raspašoj i tulum uz svima poznati dvojac pod nazivom Banana zvuk od 23 sata. U Q baru su jako puno gostovali, a svima će u pamćenju ostati after party nakon zadarskog koncerta Manu Chao-a, kada je Q bar bio pun "kao šipak". Banana je "sretna namirnica" koja potiče dobro raspoloženje, stoga nije čudo da je ovaj splitski duo posegnuo za imenom koje nosi simboliku dobre volje. Svi koji su ikad bili na tulumu u režiji Banana Zvuka, znaju da navedena simbolika odgovara atmosferi koju stvaraju na plesnom podiju.

Deja Brew Pub sa Tomislavom Šanićem danas od 20 sati priređuje večer akustičnih covera, a bit će tu svega: Sting, Police, Queen, Depeche Mode, Pop/Rock, domaće i strano... Na istom se mjestu sve do nedjelje slavi Dan sv. Patrika! Backstage će ga pak proslaviti na sasvim poseban način: vraćaju vas u djetinjstvo s igrom traženja djeteline sa četiri lista. Popodne započinju "happy hour-om" od 14 do 20 sati kada vam nude irsku kavu sa Tullamore whiskeyem po cijeni od 20 kn, a od 20 sati u ponudi će biti (na akciji!) tamno točeno pivo Špurija od cura iz Brloga sa whiskeyem i novi kokteli.
Uz svaku narudžbu dobijete pravo izvlačenja djeteline koja može biti dobitna. Pripremili su vam svakakve nagradice iznenađenja, a glavna nagrada ide onome tko unutar Backstage bara nađe skrivenu djetelinu kojom osvaja bocu Tullamore Dew 12YO 0.7L.

Lounge&bar Ledana ovaj petak za vas je priredila "Timeless", odličan glazbeni vremeplov kroz koji vas vodi DJ ADAM uz pomno probrane i hladno prešane hitove strane i domaće glazbe od 22 sata. U subotu se ukrcajte na Ledanin "Saturday Express" - na vama je samo da povedete dobro društvo, a ponovno vas zabavlja DJ ADAM!

Svarog niti ovaj vikend ne miruje. Ovog petka kuha se tulum za ljubitelje vrućih latino ritmova salse, bachate, merenguea i reggaetona. Ondje vas od 22 sata očekuje gost plesač i splitski DJ Jakov Krželj. Na afteru do sitnih jutarnjih sati plešite uz reggeaton, moombathon, latino, afro beats, R`n`B, hip hop.... 

Zadnji zimski petak možete provesti i u Kultu u zadarskoj Varoši, gdje vas za pultom od 21 sat čeka DJ Angelo uz mash up hitove od davnih 80-tih sve do današnjice! DJ Angelo bit će i na zadarskoj subotnjoj špici u Kulta već od 10:30 sati. Uz sunce i kavu, što vam više treba?

U Podroomu večeras u ponoć počinje dugo najavljivani koncert Mile Kitića, koji gostuje po drugi put u klubu. U subotu vas zabavlja live Mirko Bura bend, a vrata Podrooma otvaraju se u 1 sat!

Danas vas u Hedonistu zabavlja naš DJ Davor Valčić. Provedite večer u ugodnom ambijentu, dobrom društvu, uživajući u ukusnoj spizi i nazdravljajući još jednom vikendu. U Harbor Cookhouse&Clubu ovaj petak provedite #harbortime uz Shine, a u subotu uz Trio Spectar. Ulaz je slobodan, a zabava počinje u 19 sati. U Berekinu vas večeras čeka Tamburaški sastav Mediteran, a ekipa Berekina priprema najukusnija jela! Rezervirajte mjesta i za nadolazeće vikende jer gostuju i sastavi Begeš i Patrioti.
U Ankori u subotu od 19:30 h možete uživati na Get together zabavi uz uvijek dobru hranu i glazbu uživo. U subotu u pizzeriji O`Hara priređuje se glazbena večer uz saksofon i gitaru s Matejom Miočić i Hrvojem Marcelićem.

Ugodan vikend!