Bliži se kraj ovogodišnjeg paškog festivala, ali predstoje još tri dana dobre zabave. Nakon večerašnjeg koncerta grupe Bracera u II magazinu soli, karneval se na stavlja i prva tri dana sljedećeg tjedna. 

U ponedjeljak program tradicionalnog Dječjeg dana započinje na gradskom trgu sa cirkus teatrom Triko, klaunskim showom, hodanjem na štulama, žongleri a sa vatrom i karnevalskim radionicama za najmlađe. Od 17 sati do 20 sati na pijaci se pleše tradicionalno paško kolo.
Na trgu će nastupiti djeca iz dječjeg vrtića Paški mališani, dječji KUD Družina, Plesna udruga Kissa i dječji zbor Vijolice, a dodijeliti će se i nagrade za najbolje maske.
U II magazinu soli nastupiti će Klapa SOL. Početak koncerta je u 21 sat.

U utorak slijedi karnevalsko kolo na pijaci od 17 do 20 sati uz nastup male škole gradske glazbe Pag i KUD-a Družine koji će izvesti Pašku robinju, starinsku pučku dramu čiji začeci sežu u daleku prošlost, a ostala je sačuvana u narodu sve do današnjih dana. Nastupit će i narodna glazba iz Trogira te će se održati tumbula uz neizbježnog janjca i paški sir i na kraju podjela lista Baš nas briga.
U II magazinu soli nastupa grupa Furešti i Kumpanji. Početak koncerta je u 21h.

Srijeda, 6. ožujka i zadnji dan karnevala završava spaljivanjem Marka, krivca za sve nedaće u Pagu. 
Pogrebna povorka kreće u 15.30 sati ispred kina i ide do mosta gdje će se pročitati oporuka i spaliti Marka.

Organizatori i pokrovitelji zadnjih dana na paškoj Pijaci su Turistička zajednica grada Paga i grad Pag, a maškaranih zabava u II magazinu soli klub Vortex.