Vrijeme je da osim samog programa napokon objavimo i imena ovogodišnjeg karnevalskog žirija. Uvaženi članovi su kako slijedi:

Broj 1 - NEPONOVLJIVI I JEDINSTVENI iako i ne tribaa... neka se sam predstavi Ćiroooo Blaževiććć!

Broj 2 - MAESTRO AFROFRIZURIJATO
Dolazi iz Milana i tamo je dirigira u Operi Scaka. Počašćen je što je dio Zadarskog karnevala, očekuje pozivnicu i sljedeće godine. I tada planira doći Italia Airom.

On se veseli svakoj masci ko na školjci dasci. I svaka će krinka na karnevalu pasti.
Pošto je i sam maškara, kao žiri planira biti odan i za nikakve novce neće biti prodan!

Broj 3 - ĐUZEPA
Sredovječna gradska raspuštenica i "opuštenica" , kao članica žirija prema ženskim učesnicama rigorozna i pedantna, nepotkupljiva!...

Prema muškim učesnicima podatna i fleksibilna, popustljiva za svaki dogovor i pregovor, opcija PIN kartice, a može i na rateee!!!

Broj 4 - GOSPODIN IVCEK RADIO 057
Brz, lucidan i fer. On očekuje Zadar, dakle originalnost, bunt i anarhiju prema sistemu. On je čovik koji je uvik ima pregled igre, tako da će gledati i viditi sve za DZZZ ili ti ga, sve!

Njega je lako osvojiti, samo tribaš biti svoj, voliti sve, ići kontra nepravde i biti sritan što postojiš.

Broj 5 - ALOJZ
Izbornik polu-spust reprezentacije Slovenije (polu zato jer se nakon pola spusta staza nastavlja u Hrvatskoj, a tamo nema ovlasti ni licencu). On je i skaut jedine svjetske otočke skijaške utrke Iške kraljice zadužen za pronalazak talenata između 35-65 godina, ali samo za utrke do 70m.

Za njega su maske nešto posebno, a najviše mu se sviđaju one svakodnevne! Skupine ga najviše mogu osvojiti satirom i ironijom, koje prikazuju aktualne teme u zemlji i svijetu na humorističan i dostojanstven način.

Još jednom vas pozivamo da se proveselite zajedno s nama večeras u gradu, namaškarate se i osvojite super nagrade!