U sportskoj dvorani biogradske osnovne škole održana je deseta Tatamatijada (TATA + MATI + JA = DA), tradicionalna priredba Dječjeg vrtića „Biograd". Ovaj projekt čiji je začetnik, autor ideja, naziva, logotipa i ostalog biogradski dječji vrtić, točnije njegova ravnateljica prof. Esma Brzić, brzo je prihvaćen od djece i roditelja, te je postao velika prepoznatljiva godišnja priredba najmlađih.

U programu ovogodišnje priredbe sudjelovalo je osamdeset tata polaznika dječjeg vrtića, a koji su se u osam ekipa nadmetali u sportsko zabavnim disciplinama, a sve to dakako uz podršku mališana i njihovih mama u publici. Ekipe su bile prepoznatljive po majicama, zeleni, plavi, crveni, žuti, rozi, narančasti, bijeli i sivi tim, a za koje se žestoko navijalo i podržavalo brojnim transparentima i poticajnim porukama. Primjerice crveni, ne budite drveni, ili pak, sve se praši, kada krenu zelenaši...

Natjecanje u dvorani odvijalo se u nekoliko disciplina, primjerice u prikupljanju ping pong loptica, kuglanju, plesu balonima, povlačenju konopa, te igre "kušinima".

Svaki roditelj sudionik Tatamatijade dobio je medalju od svog djeteta, što je posebna draž ove priredbe. Tijekom programa uz natjecatelje u dvorani su nastupile i dvije formacije mažoretkinja KUD-a Kralj Tomislav, te zapjevao mladi pjevač biogradske glazbene i osnovne škole.