U metropoli Bukovice i Ravnih kotara Benkovcu, 9. siječnja po treći puta snimljena je popularna zabavno-glazbena emisija serijala "Lijepom našom". 

U prepunoj školskoj dvorani tijekom emisije predstavljena je etnobaština Grada Benkovca i Zadarske županije. Gradonačelnik Tomislav Bulić prije početka emisije pozdravio je sve izvođače, nazočnu publiku u dvorani, te predstavio gospodarske i turističke potencijale Grad Benkovca i Zadarske županije

Nastupili su KUD-ovi: Sidraga iz Tinja, Sv. Ante iz Nadina, Popovići iz Popovića, Vukšić iz Vukšića, Vinac iz Stankovaca, Vukšićki bećari iz Vukšića, PS Sokolovi Ravni kotari, Sv. Marko iz Vionice, Kamen Bukovica, Bukovica i ravni kotari, muške klape Asserija iz Benkovca, Munita iz Zadra, Niko plus iz Zadra, Težaci iz Paljuva, Bibinje iz Bibinja, estradni pjevači Mate Šegota, Anđelo Petrović, Valentina Mekovec, Josip Čačić, Marko Zekanović, Momir Ražnjević, David Ricov, Zoran Jelenković, Mate Bulić, Đani Maršan i Mladen Grdović dok ih je sve zajedno pratio Tamburaški sastav Fijaker iz Osijeka. 

Tomislav Bulić i njegov zamjenik Tomislav Klarica cijelu dvoranu digli su na noge i doživjeli ovacije kada su u duetu na pozornici otpjevali "Croatio, iz duše te ljubim ". Bio je to veliki glazbeno zabavni spektakl za Benkovac i cijelu okololicu.