U Svarogu vas ovaj petak očekuje prvi ovogodišnji Salsa Party by Jerko sa početkom u 22 sata pa sve do 1 sat, a nakon toga neizostavni afterparty koji će trajati sve do sitnih jutarnji sati. U subotu vas očekuje "Drop It Like It`s Hot" Snow party sa neizostavnim reggaetonom, r`n`b-jem i hip hopom.

Što se tiče Podrooma, u petak vas čeka klasično "Podroomarenje petkom", a u subotu "Up up&Downroom" uz resident DJ-eve. Ulazak na oba partyja je u 1:00 sat.

Ovoga petka Q barom će se oriti najveći hitovi kultnog benda Azra. Tribute Azri prepušten je jedinstvenom vokalu Marka Nakića Njake, uz pratnju benda. Ovaj multitalentirani glazbenik sa širokom lepezom glazbenih interesa, osobito poštuje lik i djelo Johnnyja Štulića pa njegove pjesme znalački i emotivno prenosi publici. Tribute to Azra počinje u 15:00 sati. U subotu spojite ugodno s korisnim: Q bar organizira humanitarni ples za male čupavce iz Zadarskog azila. Line up će krasiti imena lokalnih DJ-eva, a start je u 23:55 sati.

- Stižu nam još hladniji dani, te smo sigurni da potrepština u azilu uvijek fali. Dolaskom na party i novčanom donacijom od min. 20,00 kn pripomoći ćete u skupljanju sredstava koje ćemo osobno odnijeti u Azil, poručuju organizatori iz Q-a.

U Ankori u subotu od 19:30 h možete uživati na "Get together" zabavi ako ste ljubitelji iskrene glazbe uz prave ljude, ukusnu spizu i odabrano piće. Ankora vas ove subote poziva na pravu zabavu na kojoj gostuje Trio Mate! Ako ste više za #harbortime i njihov Dinner&Dancing, onda u petak očekujte Zoom, a u subotu Jet Set. Ulaz je slobodan, a program počinje oba dana u 19 sati. 

Ugodan vikend!