Bez obzira koje vaše preferencije za doček nove 2019. godine bile ove godine, jeste li više za doček na zatvorenom ili otvorenom, ili se dvoumite između restorana i nekog kluba, mi smo vam priredili veliki vodič kroz mjesta za najbolju zabavu, odličnu hranu i glazbu uz koju ćete plesati do ranih jutarnjih sati.

Na Poluotoku će se novogodišnji zabavni program odvijati na tri lokacije: Forumu, Narodnom trgu i Trgu Petra Zoranića, uz nastupe brojnih glazbenika. Tako će Neno Belan i Fiumensi zabavljati publiku na Narodnom trgu od 22 sata, dok će na adventskoj pozornici na Trgu Petra Zoranića nastupiti Zoran Jelenković od 20 sati i Rockatansky Band od 22 sata. Na Forumu vas pak, u isto vrijeme, čeka Martina Thomas i INSD Enterprise.

A ako ove godine niste za druženje na otvorenom, i zadarski klubovi i kafići pobrinuli su se za spektakularan doček. Tako će u La Bodegi će za zadnji ovogodišnji tulum gostovati DJ Davor Valčić. U Ledani isto neće nedostajati dobre zabave - priprema se ekskluzivni doček sa bogatom ponudom i brojnim gostima, dok će se za domaće i strane hitove pobrinuti DJ Leon i DJ Luka. Gosti Yachting Bara u Novu godinu ući će uz Petra Dragojevića i Euphoria Band sa početkom u 22 sata. Ako se nađete u Svarogu, tamo vas očekuje New Years Eve Party uz DJ EM BEE koji će puštati hip-hop, r`n`b i reaggeton. U Podroomu vas, uz brojna iznenađenja, konfete, ponoćni šampanjac i tradicionalnog after DJ-a, čeka live glazba uz Kocka band, a sve to od 22 sata. Iz Q Bara najavljuju najluđi doček uz ples do jutra uz najbolje rock, trash, strane i domaće hitove od 22 sata. U Novu godinu možete ući i u novootvorenoj GUMI u srcu Poluotoka gdje će vas glazbom zabavljati DJ Tom, a očekuje se i topli buffet s bogatim izborom jela tijekom cijele večeri. Ne zaboravite ni na Hype Bar gdje isto tako možete očekivati fingerfood, vatromet i šampanjac. Prvi put organiziran je i studentski doček nove godine. Za sve studente koji će praznike provesti u Zadru Studentski zbor priredio je zabavni program uz Torrens band u caffe baru Bazen na Kolovarama. Treću godinu zaredom vrata će na Silvestrovo otvoriti Saturnus u Zatonu, a tema najvećeg dočeka na zatvorenom ovaj put glasi "Yellow Submarine". Što vam više treba?

Jeste li možda i za finu restoransku spizu na dočeku? Ako je odgovor potvrdan, svratite u Hedonist Dining&Hangout na novogodišnju hedonističnu večeru uz najbolje disco hitove, funky, pop, disco i r`n`b! U Harboru pak imate priliku provesti novogodišnju noć uz live Jukebox band i DJ-a AllNightLong! Osim dobre glazbe očekuje vas bogat novogodišnji stol i hrpa iznenađenja. Program počinje u 19 sati, a traje do onih sitnih jutarnjih. U hotelu Delfin sa startom u 20 sati očekuje vas bogati gurmanski jelovnik i open bar, a za to vrijeme zabavlja vas DJ Mate Kokić!

Dobar provod želimo!