U Svarogu ovaj petak uživajte na "Ili shot ili not" partyju uz vrhunski r`n`b i hip hop, u subotu zaplešite na "Saturday in the Club" partyju, dok vas u ponedjeljak, na sam Badnjak, čeka "Bad Santa Party" uz r`n`b, hip hop i reggaeton. U lounge&baru Ledana ovaj vikend očekuje vas "Sex&the City" zabava sa najboljom domaćom i stranom glazbom ‘80, ‘90 i ‘00-ih, a osim dobre zabave i dobre glazbe - očekuje vas i piće dobrodošlice! Za subotu Ledanina ekipa ostala je malo tajnovita, a sve što zasad znamo jest da "Nastupaju policajke"! Oba partyja počinju u 23:00 h.

Ako se osjećate više funky, pravac ovaj petak u Q bar, jer tamo vas čeka koncert grupe "NoA & The FunkBlusters"! Band je vrhunska klupska pop/rock, funk i dance atrakcija, a najpoznatiji su svojim po tribute Dino Dvornik koncertima. Funk zabava počinje u 22:00 h. U subotu vas očekuje "Andrologic birthsday party 6 hour set", a radi se o Zadraninu Andreju Božiću, koji posljednjih 13 godina na hrvatskoj glazbenoj sceni djeluje kao DJ i promotor. Vrata Q-a otvaraju se u 23:50 h.

U Podroomu klasično "podroomarenje petkom" uz resident DJ Tomija s početkom u 1:00 h, a u subotu dolazi već dugo najavljivana Milica Todorović s početkom točno u ponoć! Yachting bar također u ovo blagdansko vrijeme daruje dobru zabavu - najavljuju božićni vikend! U petak "Evo me doma" party u suradnji sa Klubom zadarskih studenata, u subotu gostuje grupa Uzbuna, na Badnjak DJ D.C., a na sam Božić grupa Tip Top!

U Dišpetu ovaj petak posebno ozračje, ne samo zbog blagdana, nego i zato što slavi svoj 13. rođendan! Čestitke i od nas, a za svoj rođendan on nama poklanja koncert kraljice hrvatske trash glazbe Minee s početkom u 21:30 h. Zadarskom Varoši tako će se oriti pjesme kao što su "Rano", "Mimo zakona", "Vrapci i komarci", "Mornaru moj"...

Restoran Nostalgie ne prestaje nas iznenađivati, pa tako u subotu sa početkom u 19:00 h ugostiti Cabaret a la Carte! Sigurni smo kako plesa i dobre hrane za sve posjetitelje neće nedostajati. U pizzeriji O`Hara ovaj petak nastupaju Mateja Miočić kao vokal i Hrvoje Marcelić na gitari, dok u subotu možete poslušati grupu JetSet. U Ankori u subotu od 19:30 h možete uživati na Get together zabavi uz dobru hranu i glazbu uživo. Ne zaboravite ni na #harbortime jer vas i ovaj petak i subotu čeka Dinner&Dancing, ali ovaj put sa Zoomom u petak i Trio Spectrom u subotu, oba dana s početkom 19 sati.

Ugodan (četvrti) adventski vikend!