Zbog velike zainteresiranosti za Išku kraljicu ove godine prijave za utrku bit će moguće već od petka u 10 sati.

Broj sudionika za natjecateljsku utrku je 100 brojeva. Kako se prijaviti?

Jednostavno:

1. Pošaljete mail sa potvrdom prijave na [email protected]
2. Kotizacija za utrku iznosi 50 kn
3. Natjecatelji dobivaju na poklon originalni skijaški dres sa brojem
4. Od prvih 100 koji su se prijavili,objavit ćemo popis imena
5. Po dolasku na Iž na našem info pultu potpisujete disclaimer o nastupu,plaćate kotizaciju i podižete svoje brojeve do 17.30
6. Slijedite upute voditelja i naših ljupkih hostesa o početku
7. 18.00 Kaciga na glavi, skije na nogama i vi ste na IŠKOJ KRALJICI!!

Od 17.30 do početka utrke u 18 sati svi se mogu prijaviti za nastup u revijalnom dijelu. Potrebno je na info pultu ostaviti svoje ime i prezime, preuzeti prijavni list o nastupu, opisati se u 2-3 riječi i slijedi luda snježna zabava revijalnog dijela. Osvojite srca navijača jer tko zna, možda vas čeka i neka nagrada.

Uz medalje koje osvajaju skijaši dobit će i poklon od Ižana koji su nosioci oznake Hrvatski otočni proizvod. Poklon sadrži suvenir od konopa (košarica) i staklena amfora sa ekstra djevičanskim maslinovim uljem.

OPG Maja Sučić na otoku Ižu proizvodi suvenire od konopa zavidne estetske vrijednosti. Vještinu pletenja predmeta od konopa baštinila je od svog djeda. Dobitnik oznake HOP-a 2018 godine. OPG Denis Barić bavi se održavanjem ekstezivnih maslinika i proizvodi ulje isključivo mehaničkim postupkom tradicionalnog hladnog prešanja plodova maslina. Dobitnik oznake HOP-a 2018. godine.