U lounge&baru Ledana u petak vas očekuje "Sex and the City Party" sa domaćom, stranom, pop i house glazbom 90-ih i 00-ih, a u subotu "Golden Party", oba partyja s početkom u 23:00 h. Prošli tjedan Beyoncé, a ovaj tjedan Chris Brown special u Svarogu! Opustite se uz r`n`b i hip-hop, a u subotu od 22-01 h zaplešite salsu. Nakon vruće salse čeka vas afterparty uz r`n`b, hip hop i reggaeton do jutra.

Petak u Q-baru će biti u znaku bluesa, jer dolazi Harpooni nakon dugo vremena! Sa svirkom počinju u 22:00 h. Nakon prošlotjednog subotnjeg glazbenog kviza, ove subote filmoljupce očekuje filmski kviz s početkom u 20:30 h! Poslije kviza, spektakl plesnih nota donose tri Josipa. U feštu vas uvodi mladi potencijal Josip Mandić i pult Q bara zagrijava za vrlo dobro poznato ime ovih prostora - Josipa Milkovića a.k.a. Liquid.a! Liquid nas tjera na ples kroz špicu večeri, a za dostojno zatvaranje pobrinut će se Josip Petrov! Zaplešite i dobro se zabavite od 23:55 h.

Ove subote u Yachting baru gostuje Sandi Cenov. Na binu Dišpeta i Kulta, odnosno zadarsku Varoš, dolazi bend koji je osvojio mnoga srca i spojio generacije - Crvena Jabuka, a tamo vas očekuju od 21:30 h. "Stižu me sjećanja", "Ima nešto od srca do srca", "To mi radi" i mnoge druge hitove koje smo čuli mnogo puta na radiju ovog petka imate prilike čuti uživo u Varoši! Nakon njih zabave ne staje - čeka vas i DJ Angelo.

U Podroomu već klasično "podroomarenje petkom" uz party istog naziva, a u subotu "Druga dimenzija" live uz resident DJ Petrusa, oba dana s početkom u 1:00 h.

U Ankori u subotu od 19:30 h možete uživati na Get together zabavi uz dobru hranu i glazbu uživo. U pizzeriji O`Hara ovaj petak je instrumental jazz večer s Antom Jeličićem na klavijaturama i Josipom Marcelićem na kontrabasu, a u subotu nastupa grupa Shine koja nam donosi svoje interpretacije popularnih hitova. Restoran Nostalgie, u pravom duhu Božića, priprema Christmas Disco Party od 22:00 h sa DJ-em Matom Kokićem i uvijek izvrsnu hranu i piće,a u subotu laganini "Jazzy" večer uz jazz glazbu sa početkom u 20:00 h. U Hedonist Dining&Hangoutu ovoga vikenda uživajte u glazbi uživo, provjereno ukusnim jelima i uvijek ugodnoj atmosferi. Tako provedite #casualfriday uz Littlle Wing i #hangoutsaturday uz Baby Kate & M. U Harboru Cookhouse&Clubu očekuje vas Dinner&Dancing, ovog petka uz Shine, a u subotu uz Trio Spectar sa slobodnim ulazom i startom u 19:00 h.

Ugodan (treći) adventski vikend!