Nakon što je prije par dana objavio vrijeme održavanja svog sedmog izdanja, Sonus festival je objavio imena prvih 42 izvođača koji će nastupiti od 18. od 23. kolovoza u klubovima na paškoj plaži Zrće.

Tijekom 5 dana i 5 noći, organizatori Sonus festivala za posjetitelje su osigurali nezaboravno glazbeno iskustvo pod otvorenim nebom i nekoliko metara od Jadranskog mora, uz neka od najvećih imena svjetske techno i house glazbene scene.

Nakon izvrsnog debitantskog nastupa na Sonusu prošle godine, među prvima je svoje gostovanje potvrdila mlada, ali već planetarno poznata - Amelie Lens. Kao već dio Sonus obitelji, koji prate festival od samih početaka, Richie Hawtin i Sven Väth nikako neće propustiti dolazak na Pag. Uz miljenike Berghain zvuka, Chris Liebinga i Len Fakija, na Sonusu će po prvi puta nastupiti Dax J i Ben Klock, ali i relativno novo ime na sceni - I Hate Models koji već broji veliki broj fanova širom svijeta.

Kao i uvijek na Sonusu, ljubitelji minimal techna će doći na svoje, jer mogu očekivati nastupe vodeće dame tog zvuka, koja je priredila spektakl ove godine na zagrebačkom #WELOVESOUND festival - Sonja Moonear. Opet nam se vraćaju i pariški trojac Apollonia. Za Sonus je posebno vezan i maestro Ricardo Villalobos, zaslužan za tradicionalne aftere na Sonusu i koji će nastupiti na festivalu po sedmi put, ali ovaj put uz "šefa" Perlon etikete - Zipa.

Treba spomenuti i dolazak miljenika domaće ali i svjetske publike - Solomuna koji će opet vratiti na plažu Zrće. Nakon vrlo uspješne sezone na Ibizi, vraćaju se i predstavnici Afterlife-a - Tale of Us, redovni gosti Sonusa Seth Troxler, Jamie Jones, ali i Magdalena i Daniel Avery.

Prema najavih prvih imena, možemo očekivati da će #WELOVESOUND i Time Warp koji stoje iza organizacije Sonus festivala, isporučiti jedan od najimpresivnijih programa za 2019tu, u Europi ali i šire.
Za više informacija, pratite Sonus festival na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.