Manifestacija „Čarobni otok" Pašman i klizalište službeno su otvoreni ove subote uz pozdravni govor načelnika općine Pašman Krešimira Ćosića, te se nastavila uz bogat program. Nastupili su nagrađivana glazbeno/plesna skupina Libreto iz Zadra, Nataša Burmeta- umjetnica sa prigodnim recitalom, Mažoretkinje otoka Ugljana i Pašman, Klapa Školji, Klapa Zikva, a blagdanska atmosfera nastavila se uz koncert Domenice.

Klizalište je bilo prepuno kao i čitav prostor na kojem se održava manifestacija. U nedjelju se održala lutkarska predstava, podjela poklona za najmlađe i škola klizanja uz druženje.

- Zima na otoku može biti doista čarobna i privući mnoge posjetitelje. Otok živi i može živjeti 365 dana u godini pun radosti, ljubavi i zadovoljstva, kažu iz TZO Pašmana.

Već 12. prosinca 2018. očekuje vas dječji program, a 14. prosinca 2018. nastupi plesne skupine OŠ Vladimir Nazor, mališana iz DV otok Pašman. U večernjim satima publiku će zabavljati grupa Pink Noise Klizalište će biti otvoreno svakim danom sve do 06. siječnja 2019. godine.