U lounge&baru Ledana ovaj vikend vas očekuje pravi zimski ugođaj: u petak "Sex and The City party - New York Neon Edition" uz domaću, stranu, pop i house glazbu, a u subotu "Snow party" sa specijalnom DJ gošćom. Za oba partyja budite spremni u 23:00 h. Ako ste fan pjevačice Beyoncé, u Svarogu ćete ovaj petak doći na svoje. "Beyoncé special" party započinje u 21:00 h, a traje sve do 5:00 h, tako da se stignete isplesati.

U Q-baru se već sitno broji do koncerta mjeseca, a nastupa Let 3! Karte se već mogu kupiti po predprodajnoj cijeni od 60 kn, a tamo vas očekuju od 22:00 h! U subotu opet dobro naćulite uši jer se održava još jedno izdanje glazbenog kviza "Britko uho" od 20:35 h, a zatim dolazi DJ Petar Dundov, sinonim za glazbenog znalca među hrvatskim DJ-evima, ali i jedan od pionira u techno glazbi u ovom dijelu Europe!

U Podroomu vas čeka "Mash-up Night", a u subotu TS Legende live sa Resident DJ Tomijem od 1:00 h. U Yachting Baru u subotu gostuje grupa Boss.

I ovaj vikend provedite #harbortime jer vas u Harbor Cookhouse&Clubu očekuje već klasični Dinner&Dancing, ovaj petak uz Shine, a subotu uz No Ordinary - oba dana sa startom u 19:00 h. U Ankori u subotu od 19:30 h možete uživati na Get together zabavi uz dobru hranu i glazbu uživo. Hedonist Dining & Hangout za petak najavljuje nešto potpuno novo na zadarskoj sceni - J. J. Acoustic! Duo je to koji čine vokal Jakov Šuto i gitarist Josip Grubišić, Slavonci koji su inspiraciju pronašli upravo u našem gradu. Na repertoaru su im pop i soul stranih, ali i domaćih izvođača kao npr. Aretha Franklin, Seal, Etta James, Gibonni, Oliver... U sklopu glazbenih večeri u pizzeriji O`Hara, u petak nastupa gitaristički duo Utvare, a u subotu grupa Jet Set. U restoranu Nostalgie ovaj petak gostuje Art Guitar Duo, a u subotu DJ Mate Kokić!

Ugodan (drugi) adventski vikend!