U lounge&bar Ledana u petak vas očekuje "Sex&the City" party sa glazbom iz 80-tih, 90-tih i 00-tih (domaće, strano, pop, house) sa početkom u 23:00 h i Ledana animacijskim timom, a u subotu Red Carpet party sa DJ-em iznenađenja, također s početkom u 23:00 h. U Svarogu vas, kao i svakog tjedna, očekuje "ludi, ludi" petak sa hip-hopom, r`n`b i reaggeatonom, a u subotu "Saturday in the club" sa zagrebačkim D.J.EEM BEE.

Q bar ovoga petka priprema nešto drugačije: Disco/Rock večeri Q-bara sa dobnom granicom 30+, sa početkom u 19:00 h! Uz plesne disco/rock hitove 70-ih i 80-ih vruća zabava je zagarantirana. U subotu će vas od 23:55 zabavljati LeChu i Chuby, a čeka vas cjelonoćnja vožnja najfinijim tech.haus ritmovima. U Podroom očekujte već klasično "podroomarenje petkom", a u subotu "Podroom night" uz Resident DJ Manronea. Vrata kluba otvaraju se u 1:00.

U Hype baru se u petak zabavite uz party zanimljivog naziva "Walkman", a radi se o domaćoj glazbi 90-ih, koju će vam puštati DJ IceSpice. U subotu vas čeka "Magical Memories Party" uz kombinirane strane i domaće hitove, a njih će vam puštati DJ Deway! Ako ste ljubitelj hrvatskog trasha, onda vas i u Teatru čeka "Noć starih stvari" u petak, a u subotu "Top Songs Party" uz DJ Toma!

Dišpet i Kult otvaraju Advent u Varoši uz najluđu ekipu: tamo će biti Kuzma&Shaka Zulu sa promocijom nove pjesme od 21:30, a u subotu najbolji stand-up komičari dolaze u Zadar na "Dalmatinsku večer stand-up komedije" od 20:00 h. Riječ je o Tomislavu Primorcu, Ivici Lazaneo, Josipu Škilji i Anti Travizi, koji već tri godine nasmijavaju Splićane.

Volite li whiskey? Nostalgie restoran u subotu priprema tematsku večer namijenjenu ljubiteljima ovog žestokog pića od 19 h uz Jet Set band. U sklopu glazbenih večeri u pizzeriji O`Hara, u subotu nastupaju Hrvoje Grančanić (gitara) i Mateja Miočić (vokal). U Ankori, kao i svake subote, od 19:30 h možete uživati na Get together zabavi uz dobru hranu i glazbu uživo. Harbor Cookhouse&Club priprema "Last Friday", svirat će Jet Set, a početak je u 20:00h!

Ugodan (prvi) adventski vikend!