Jure Brkljača u posljednje vrijeme proživljava najljepše trenutke dosadašnje karijere.

Mladić koji talentom i skromnošću osvaja srca publike svih generacija, doživio je nove iznimne trenutke. Početkom mjeseca krenula je koncertna turneja u Sloveniji, a sve u čast glazbenoj legendi Oliveru Dragojeviću. Uz najveća imena estrade, svoje mjesto u ovoj posebnoj priči ima i Jure. U društvu Tonyja Cetinskog, Petra Graše, Zorice Kondže i brojnih drugih, nastupio je dosada u najelitnijim glazbenim dvoranama Ljubljane, Maribora, Novog Mesta, Celja, Kopra i malo je reći oduševio. Reakcije na Jurine izvedbe Oliverovih pjesama su nevjerojatne, a publika ga doslovno ne pušta sa pozornice.

Od samog početka Jure je, u više navrata isticao kako je ovo ostvarenje sna:

- Sretan sam što sam dio turneje i ponosan što ovako mlad imam čast nastupiti uz ovakva imena. Osjećam odgovornost, jer pjevam skladbe, koje su obilježile Olivera, a istodobno mi to jako znači, jer iste jako volim. Nekoliko puta nastupali smo zajedno i uvijek me puštao da preuzmem pjesmu. Puno sam od njega naučio i još uvijek učim, izjavio je.

Da se najbolje osjeća kada zakorači na pozornicu i svoju energiju podijeli sa publikom, Jure je dokazao nebrojeno puta, nastupajući kao gost Tonyju Cetinskom, a sada priprema, ono što su svi nestrpljivo čekali - svoje samostalne koncerte.

Uz stalna putovanja, rad u studiju na novim pjesmama, Jure briljira i izvedbama u HRT-ovom televizijskom showu "A strana", kada je otpjevao jednu od najljepših Oliverovih pjesama "Trag u beskraju", kao i duet sa Markom Kutlićem "U ljubav vjere nemam".

Nova dirljiva glazbena priča naziva "Božić je", stiže nam iz autorskog pera samog Jure, a izaziva emocije i potiče pravi duh Božića te daje uvod u skorašnje blagdane.

 


View on YouTube