U lounge&baru Ledana studente očekuje njihov party - "Finally Friday for Students" uz domaće, trash, house i pop hitove koje će puštati DJ Luigi s početkom u 23:00 h, a u subotu "House of Fun-Saturday Night Fever Party" uz Ledana animatore, također s početkom u 23:00 h. Malo dalje, u Svarogu, zaplešite uz salsu by Jerko od 22 do 1 h, ali budite spremni i za dugi afterparty jer vas upravo to očekuje od 1 do 5 h uz r`n`b i reggaeton!

U Q baru vas očekuje njemački reper Eko Fresh i karaoke afterparty sa početkom u 22:00 h. Subota će pak započeti sa glazbenim kvizom "Britko uho" u 20:30 h, a večer će teći u tematskom tonu, s pregršt rekvizita, gdje za vas najbolje od hip hopa selektiraju DJ IceSpice & DJ Ca$h. Tema je Instagram!

U Podroomu "podroomarite petkom" uz party istog naziva, a u subotu vas očekuje "Podroom Goes" uz Resident DJ-a Tomija. Vrata kluba otvaraju se u 1:00 h. U Hype Baru vas čeka CroHYPE party uz domaće hitove (DJ Deway), a u subotu Touch of Glass sa stranim i domaćim hitovima (DJ Tom). Zabave neće izostati u Teatru, pa u petak odite na Domaćica party gdje će vam glazbu puštati DJ IceSpice, a u subotu na Teatro Musique party uz DJ Dewaya!

U petak na binu Dišpeta i Kulta dolazi Rockatansky band, a tamo su od 21:00 h. Uz to, za vas na prvoj adventskoj kućici nazvanoj "Prskalica", za vas kuhaju Loreta i Ivana, Zadranke iz showa "3, 2, 1, kuhaj!". U Yachting Baru u subotu gostuje grupa Pandora.

Novi gost u našoj rubrici je pizzeria O`Hara koja, ako dosad niste znali, svake subote ima glazbene večeri. Ove subote tako imate priliku poslušati Hrvoja Alavanju na gitari i Ivanu Podružić kao vokal od 20 h! U Ankori u subotu od 19:30 h možete uživati na Get together zabavi uz dobru hranu i glazbu uživo. U Cookhouse&Club Harbor proslavite petak uz Thank God It`s Friday i Shine, a subotu obilježite uz Dinner&Dancing i No Ordinary. Ulaz je besplatan, a glazba počinje u 20:00 h. U renoviranom Hedonist Dining&Hangoutu u subotu čekaju vas Little Wings s početkom u 20:00 h. Restoran Nostalgie vam u petak donosi Art Guitar Duo u 21:00 h, a u subotu DJ Mate Kokić svira u isto vrijeme.

Ugodan vikend!