U lounge&baru Ledana u petak studente očekuje "Finally friday-Shooters Party" uz domaće i trash hitove s početkom u 23:00 h, a u subotu "House of Fun-Men in Black" party sa specijalnim gostom- egzotičnim plesačem, a početak partyja je također od 23:00 h!

U Podroomu očekujte ludo "Podroomarenje petkom" uz Resident DJ-a Monronea, a zatim i live subotu uz Pink Panther Band. Ulaz kluba otvoren je od 1:00 h.

U Svarogu od 22:00 h provedite "Mad Mad" petak uz hip-hop, reggaeton i r`n`b, a "Saturday in the Club" uz D.J.EM BEE u isto vrijeme. Ove subote u Bodegi će za mix pultom biti Davor Valčić, žanrovski će puštati house i vocal house glazbu.

Novi gosti u našem pregledu tjedna su Hype Bar i Teatro Bar. U Hype-u vas u petak očekuje CROHYPE party i DJ Ice Spice uz domaće hitove, a u subotu jednostavno najbolji, "Simple The Best" party! U Teatru vas ovaj petak (#kudbistobomosimu Teatro) i subotu ("Magical Memories Party") očekuje DJ Tom!

Ukoliko volite Pink Floyd, u petak morate posjetiti Q-bar: grupa "Floydian Split", bend koji je i nastao u čast ovom prepoznatljivom psihodeličnom rock bendu održat će "The Pink Floyd Experience" s početkom u 22:00 h. U subotu vas od 20:30 h očekuje filmski kviz, a poslije njega A&F Pres. Marina Karamarko s početkom u 23:55 h.

U Varoši vas u petak na bini Dišpeta i Kulta očekuju Diktatori uz uvijek dobre domaće i strane pop/rock hitove, i to sa početkom u 21:30 h. U Yachting Bar-u u subotu gostuje grupa Boss.

Jeste li ovaj vikend više za finu večeru? I zadarski restorani vam osim dobre klope, nude i dobru zabavu. Ankora vam svake subote nudi Get Together Party uz glazbu uživo. U Harbor Cookhouse&Club-u, kao i do sad, proslavite petak uz Thank God It`s Friday i Shine, a subotu provedite uz Dinner&Dancing i Pink Panter Band, oba dana s početkom u 20:00 h. Nostalgie vam opet priprema nešto potpuno drugačije - Ay Caramba večer uz meksičku hranu i piće te meksičkog DJ-a Matu Kokića u subotu od 21:00 h, a u petak se zabavite uz live glazbu i Art Guitar Duo.

I za kraj, u Hedonist Dining&Hangoutu očekujte Matu Kokića u petak, a u subotu fantastičan duo Baby Kate+M i provedite hedonističan vikend. U slast i dobru zabavu želimo!