Kako smo već najavljivali, Tomislav Bralić i klapa Intrade snimili su spot za svoju novu pjesmu "Ne mogu jubav krit", koji je ujedno i najava njihovog studijskog albuma "Bilo je i vrime" koji uskoro izlazi. Album će sadržavati 14 pjesama, među kojima su i "Lipe oči", "Ne mogu te prestat jubit" i "Ferma bi vrime". Kako su prethodni album objavili prije četiri godine, sigurni smo kako je njihova vjerna publika jedva dočekala novi.

Spot za pjesmu "Ne mogu jubav krit" inspiriran je pričom "Mali Princ", a kako bi uspjeli dobiti vizualnu bajkovitost, trebala nam je lokacija koja sama po sebi odiše romantikom. Večka Kula u Starigradu činila mi se savršenom za to, pošto tamo provodim dosta slobodnog vremena, rekao je redatelj zaslužan za spot, Igor Goić.

Koncept spota je složen tako da koristi dosta simbola iz legendarne priče "Mali princ". Snimalo se kod Večke kule koja daje dodatnu mistiku cijeloj priči, a sve u spotu ima svoje dublje značenje, poput kutije s par stvari koje dječak koji je glavni lik baca. U toj kutijici se nalaze sve stvari zbog kojih se ljudi odvajaju od svojih voljenih: penkala koja predstavlja ambicije, kovanica koja je novac, dok šibice simboliziraju predanost. Na kraju spota se prikazuje plava ruža koja je također podsjetnik na priču o malom princu.

Pogledajte novi spot!


View on YouTube