Ljubitelji sushija napokon će doći na svoje, jer se ove subote, 10. studenog u Restoranu Nostalgie priprema gastronomska večer posvećena upravo tim slasnim rolicama.

"Prvu u nizu tematskih večeri odlučili smo posvetiti sushiju, s obzirom na to da ga se po zadarskim restoranima ne može baš naći. Nadamo se da će ljubitelji sushija prepoznati našu inicijativu i odazvati se u što većem broju. Željeli bi napomenuti da bi svi koji žele biti dio te večeri trebali rezervirati svoje stolove, jer je broj mjesta ograničen. Rezervacije za četvero, častimo i bocom vina. Izuzetno se veselimo suboti, jer smo i sami veliki zaljubljenici u sushi", navodi vlasnica restauranta Nostalgie, Mihaela Novac.

Koncept večeri biti će "All you can eat" tako da će svi ljubitelji sushija moći uživati u desetak različitih vrsta kreacija sa "sushi švedskog stola". Za piće će se pobrinuti vinarija Fiolić koja će za tu večer odabrati jedno od svojih vina i počastiti goste pićem dobrodošlice, kao i povoljnijim cijenama vina. Iz restorana su nam potvrdili da su pomno odabrani sastojci spremni i kako za posjetitelje pripremaju show iznenađenja u kojem će se iz prve ruke moći vidjeti kako se sushi priprema. Nigiri, Maguro, Ama Ebi, Hoso, Maki, California Roll, Futo, Maki sve su to nazivi sushi rolica koje će se ove subote moći probati u restoranu Nostalgie.

Za glazbu će biti zadužen dj Mate Kokić koji priprema posebnu playlistu japanskog ugođaja. Kako navode iz Nostalgie, ovo je tek prva u nizu tematskih večeri koje se planiraju za ovu sezonu.
Svoje mjesto možete rezervirati na broj 023/ 630 140, a više informacija o eventu možete potražiti na facebook stranici restauranta Nostalgie.