Vikend pregled ovog tjedna započinjemo u Varoši, gdje vas u petak na terasi Dišpeta i Kulta čeka glazba iz 90-ih, odnosno uvijek popularan trash uz Pink Panther band. U subotu pripremaju 2floorFUN uz DJ-eve Angela, Troxy-ja i Petrusa!

Novosti na vikend sceni donosi i restoran Nostalgie, u kojem ćete u petak uz prigodni menu moći uživati uz Art Guitar duo, a u subotu vas očekuje vrhunska zabava uz svima poznati Jet Set Bend.

U Cookhouse&Club Harbor proslavite petak uz Thank God It`s Friday i Trio Spectar, a subotu obilježite uz Dinner&Dancing i Shine. Ulaz je besplatan, a glazba počinje u 19:00 h.

U Ankori u subotu od 19:30 h možete uživati na Get together zabavi uz uvik dobru spizu i glazbu uživo.
Lounge&bar Ledana je i ovaj vikend pripremila dobru zabavu, pa studente u petak očekuje posebna ponuda uz "Latin Night- vamos a bailar" sa početkom u 23 h, a u subotu "House Of Fun-Suturday Night Fever" uz DJ Adama u isto vrijeme.

U Podroom-u ni ovaj vikend neće nedostajati dobre zabave, u petak se zabavljajte uz Mash Up uz Resident DJ-a Petrusa, a subotu provedite uz tamburaški sastav Ranom zorom i Resident DJ-a Monrone-a (ulazak od 1:00 h).

Combo Band u svojem proširenom sastavu od 7 članova i opaki blues jam očekuje vas u petak u Q bar-u od 21 h, a u subotu Sonido Del Mar i Renato Cohen od 23:50 h.