Velika izložba dinosaura stiže u Zadar - od 26. listopada zaputite se u Supernova centar i zajedno s obitelji na besplatnoj interaktivnoj izložbi saznajte kako su živjela ova veličanstvena prapovijesna bića.

U razdoblju od 26. listopada pa sve do 9. studenoga svi posjetitelji Supernova centra moći će saznati više o tajnovitom svijetu veličanstvenih dinosaura. Zanimljiva izložba koja stiže u Supernova centar zabavnog i informativnog je karaktera i zanimat će velike i male - svi obožavatelji ovih prapovijesnih bića moći će razgledati primjerke različitih vrsta dinosaura koje su hodale svijetom tijekom raznih vremenskih razdoblja - od Triceratopsa, najopasnijeg biljoždera do T-Rexa, najopasnijeg dinosaura mesoždera, i ujedno saznati više o njihovom fascinantnom životu.

Detaljno o karakteristikama pojedinog dinosaura posjetitelji će moći pročitati uz svaki eksponat, a osim edukativog dijela, i zabavni dio je zajamčen - neki će se primjerci moći i interaktivno doživjeti. Pojedine su figure dinosaura u prirodnoj veličini i kompjutorski su pokretane: glasaju se, miču, dišu i trepću, što će biti posebno zanimljivo malim posjetiteljima.

Izložba je besplatna i bit će postavljena ispred te unutar čitavog centra.

Posjetite Supernova centar i iskoristite priliku da doznate sve što vas zanima o fascinantnom svijetu dinosaura - izložba je otvorena 26.10. - 9.11.