U zadarskom Arsenalu u nedjelju 14. listopada prikazuje se urnebesna komedija „Čipka i čokolada".

Predstava je osmišljena kao SEX i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu.
Nasmijat ćete se uz "SEX i GRAD" uzbudljiv perfomans koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku. Čupka je sretno udana, majka troje djece a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.

Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim numerama tj. hitovima iz ex-Jugoslavije. I dok Zvjerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i odvojila se u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.

Glume:

Ana Ćuk, Katarina Korsa: Čupka
Jovana Jelovac Cavnic: Čarna
voditelj-muška zvjerka: Marko Dolaš

Redatelj i tekst: Stanko Holcer
Trajanje: 80 minuta

Ulaznice za predstavu Čipka i Čokolada mogu se kupiti u sustavu Eventima i Croatia Tickets po cijeni od 70,00 kn.