Ova je subota idealna da obavite povoljnu kupovinu u najboljem shopping centru u gradu - u Supernova centru Zadar na rasporedu je još jedna Super subota s fantastičinim popustima na veliki izbor mode i modnih dodataka, školske opreme i asortimana, sportskih kolekcija, kolekcija za dom i druge ponude u brojnim trgovinama centra.

Dok vaš školarac uživa na zabavnom druženju u centru povodom početka škole, vi ne propustite prilliku da iskoristite najbolje popuste i pogodnosti nove Super subote. Ukoliko još niste, nabavite svom školarcu sve što mu još treba za uspješan početak nove školske godine i ujedno počastite sebe nekim trendi komadom iz novih jesenskih kolekcija.

Iz velikog izbora pogodnosti u trgovinama centra izdvajamo: 20% popusta na cijeli asortiman u trgovinama Shooster i CCC, akciju „uzmi 3, plati 2" na ponudu tekstila i obuće u Hervisu, 20% na sve osim sniženog u Lisci, 15% na ukupnu kupovinu iznad 200 kuna u dm-u... Popusti na dječje kolekcije očekuju vas u novoj trgovini Magic baby Premium s 20% popusta na sav Cosatto asortiman, Maras ima 15% na sve školske torbe i ruksake, PittaRosso 20% na novu sportsku kolekciju, a Twister fun park vam nudi 20% popusta na mjesečne članske iskaznice.

Posjetite Supernova centar Zadar i uživajte u sjajnim subotnjim pogodnostima! I ne zaboravite, od 17 sati vaše mališane u centru očekuju zanimljive radionice, interaktivna predstava Put oko svijeta i brojne zabavne igre i natjecanja u kojima mogu osvojiti poklon-bonove Supernova centra.

Sve informacije o popustima Super subote i zabavnom programu za djecu možete pronaći na web stranici i Facebook stranici Supernova centra Zadar.

Supernova centar Zadar otvoren je od 9 do 21 sat.