Emocije, živopisni tekstovi, pokoja suza, dio su njegovog dalmatinskog, mediteranskog mentaliteta. Jure Brkljača odavno je otvorio svoje srce i dušu fanovima, koji su ga zavoljeli iz prve, posebice ženski dio publike.

Upravo tu stranu ovog osebujnog mladog autora i glazbenika, imati će prigodu upoznati svi oni koji neće propustiti ovogodišnje izdanje Aurea festa u Požegi. Skladbom Što osjećaš ti, Jure će se predstaviti u drugoj večeri spomenutog festivala 31. kolovoza.

- Prvi ću puta izvesti svoju pjesmu na nekom festivalu, pa sam siguran da ću upravo ovaj Aurea fest pamtiti kao prvi. Veseli me brojna publika u Požegi o kojoj sam sam imao prilike čuti sve najbolje. Stoga je i to jedan od razloga, zašto jedva čekam stati na festivalsku pozornicu i zapjevati., kazao je Jure.

Što osjećaš ti autorska pjesma mladog Zadranina, istinski je hit, plesnog ritma, prepuna živih boja i pozitivne energije, a ne sumnjamo kako će to doći do izražaja i tijekom samog nastupa.

Nakon što nas je osvojio baladama Druga strana, Pristani na sve i Ona me vuče, singl Što osjećaš ti nešto je sasvim drugačije, moderno i svjetski.

Ovu glazbenu priču koja govori o potrebi razumijevanja među ljudima, kako smo imali prilike spomenuti, autorski potpisuje sam Jure, dok je sve skupa aranžerski i produkcijski upakirao, Mihael Blum iz Hit Produkcije, koja stoji i iza video spota.


View on YouTube

Autor glazbe: Jure Brkljača
Autor teksta: Jure Brkljača
Autor aranžmana: Mihael Blum
Glazbeni producent: Mihael Blum
Tonski snimatelj: Mihael Blum