Deseti petak zaredom u 19:05 sati, emisija SVIJET OKO MENE donosi glazbeni ukus Antonia Šarića u eter Radija 057 uz pomoć Davora Valčića, već uigranog i dobro poznatog radijskog voditelja.

Emisija je ispunjena pop rock pjesmama i hitovima poznatih te nepoznatih izvođača. Sve je to još upotpunjeno informacijama o bendovima i često smiješnim komentarima mladog glazbenika. Ovaj petak je jubilarna 10. emisija i sudeći po reakcijama do sada, Antonia i SVIJET OKO MENE čeka svijetla budućnost.

O tome kako došlo je do ideje i same emisije, reći će nam sam Antonio.

- Prije 3 mjeseca, Profesor Prte me pozvao da gostujem u njegovoj emisiji Rock Repeticije. Malo smo porazgovarali u eteru, puštali glazbu i jako mi se to svidjelo. Osim toga, uz sviranje i snimanje svojih pjesama, bavim se još pisanjem vijesti i kolumni za portal u Zagrebu. No da ne duljim, naslušan sam glazbe i jednostavno sam morao te puste informacije izbaciti negdje. I tako sam predložio Davoru ideju koja se pretvorila u emisiju SVIJET OKO MENE i eto, već smo na jubilarnoj 10. epizodi. Inače u emisiji bude domaćih i stranih pjesama, od Gibonnija do Maroon 5, ali ovaj put, cijela emisija će biti posvećena, po mom mišljenju, najboljem hrvatskom pjevaču Oliveru Dragojeviću. Nadam se da će vam se svidjeti.

Emisija je super, pravo osvježenje i mi se skupa s Antoniom nadamo da će vam se svidjeti. SVIJET OKO MENE ide svaki petak u 19:05 sati.